Berakhirnya semester 2

Assalamualaikummmmm!

Rise and shine babyyyy. Selamat hari ahad! hv a nice day ahead dear darlin :*

korang nak buat apaa je harini? sape yang ada kt pavi and klcc harini roger2 okayy, I'll be there tgk wayang :P
ouh ya, tak dilupakan, welcome June! Be nice to us pleaseee :D hihi 

Alhamdulillahhhhhh.
Jumaat lepas merupakan hari terakhir aku Semester 2 kt UniKL Business School. 

one word . LEGA. lega gilaaaaaaaaaa dah hbs sem 2 ni. sem 2 ni sumpah tough gilaaaaaaaa. kekdg rasa mcm nak give up. seriousssss. tp dengan sokongan member, kawan baikk, aku teruskan jgk :'D 

rasa mcm baru masuk je UniKL Bis nihh. pejam celik pejam celik dah hbs sem 2 wehh. cuti 3 mgu. and sem 3 ialah short sem. 3 subject jeee. tak busy la mcm sem ni. 7 subject kau. hahaha

Ringkasan Semester 2 :
MISERABLE. sem 2 ni serabuttt. too many new terms. too many to read. foreign lecturers. lecturer plg awesome, Sir Ayman. ajar aku arab. hensem! hahaha haritu tak sempat bergambar dgn dia. kalau tak, boleh aku tunjuk kt korang :p sem 2 ni byk gak event yg memerlukan sanggar emas menari. byk gak membazir masa. hhaahaha. tapi takpelah. dah berakhir. Alhamdulillah.

tapi takuttttt :(
result sem 2? hurmm. 5 paper dlm masa 3 hari. what you expect? gap sehari. ahhhhh serabut bila fikir result. sorry mama sorry ayah :(

harap sem 3 ni tak seserabut sem 2. moga aku boleh hadap sem 3 dgn tenang :'D

0 comment... add one now