Rasa mcm amek exam kt sekolah je :3



Haiiiii sumorangggg :D
Blog sihat? Tengah buat apa tu? Hihi

Harini ttbe rasa mcm nak bebel pasal jadual exam aku. Dah tgk gmba tu?

Korang bayangkan, 5 paper dalam masa 3 hari :O hurm. Speechless ceq.

Exam aku strt 26May. Hari isnin mgu dpn. Naseb satu paper je. Business ethics. Boleh tahan byk jgk la nak kena baca :3

Ni aku nak bebel psl exam aku yg lagi 2 hari ni. Second day exam aku 28May. Hari rabu. Hurm. 2 subjek pulak tu :O business law and managerial finance. Hurm. Dedua sbject tough kot. Bis law kul 9 managerial finance kul 2. Aku 2 sbject ni dah la terkedek-kedek nak phm. Hahaha

Last day exam 30May. Hari jumaat. Punnn dua paper jgk. Islamic economics n usul fiqh. Paper yg 30May ni tak risau sgt still boleh la buat ayat sendiri bantai cerita semua benda. Hahaha bayangkan bis law? Kalau taktwu tu, kira taktwu lah. Takkan nak buat law sendiri. Hahahaha

Dua subjek sehari? Hurm. Rasa mcm amek exam kt skola je. Tu skola takpelah. Ni degree wehh. Soalan bkn senang. Kalau ada soalan bocor takpelah jgk. Hahahha :3

Okay lah. Nak bebel tu jee. Doakan aku boleh jawab eh exam ni n berjaya :'D

Takecare guyss. Me love you :*

posted from Bloggeroid

0 comment... add one now