NEW ZEALAND NATURAL | Best lepak sini koranggg!

hai uolssss Assalamualaikum!

haritu 25 Mei 2014 hari ahad, aku dengan dua bestfriends blogger aku pergi The Curve. konon nak release tension aku ni sbb tga stdy week kannn. lagi pun ada geng, so, pergi lah ktorg bertiga. aku peg dengan Abg Ben dan Abg Lan . Abg lan siap bawak Akiff lagi. hihi. mana tempat ktorg pergi? tgk bawah tuuuuu




tadaaaaaaaaaaaaaa!!!


NEW ZEALAND NATURAL

first impression aku tgk NZN, "wahhhh, sempoi gila tmpt ni, simple je tapi cantikkk!" hehehe :D

kenapa ktorg lepak sini?




obviously, tempat dia yg casual and relaxing. sesuai utk lelepak dengan kawan-kawan atau dengan family. ehemm, nak dating ngn boyfriend girlfriend pun bolehhh :p hihi layout kedai ni simple gilaaaa. colour2 dalam kedai ni pun guna soft tone je. sejuk mata memandang gituewww.




nahhh, terliur tak tgk aiskrim tuuuu? hihi sedap gilaaaaaaaa tak tipu. 

ni la salah satu sbb ktorg pilih sini. pencinta aiskrim mcm aku ni mmg aku pilih tempat ni. flavour aiskrim banyakk. semua pun sedap and menarik sampai rambang mata aku nak pilih flavour apa :'D hihi

kedai NZN ni bkn aiskrim je taw. cuba tgk gmba kt bawah ni..





haaa, banyak kann choice. ada waffles, triple chocolate muffins, doughnut, croissant, puff, cookies and banyak lagi pilihan food. semua sedap sedap, tak rugi makan wehhh. tak berat punn makanan yg jual kt sini. simple je dan mengenyangkann. masa aku tulis entry ni, terbayang-bayang aku makan kt situ. mmg aku akan pergi sini lagi :D harga dia pun affordable, berpatutann. semua pun boleh datang, jom semua!




pilihan minuman pun banyakkkk. panas ada, sejuk pun ada. juice ada. smoothies ada. yang bestnyeee, kita boleh create juice kita sendiri. wahhh best kan kann. hihi

Bulan Jun ni, dorg akan keluarkan 2 lagi produk baru. yumeeeyhhhh :D


Affogato Milkshake
* Milk
* Affogato Ice Cream 
* Chocolate powder

Double Affogato 
Espresso
* Whipped cream
*Chocolate powder
*Affogato Ice Cream
* Dark chocolate waffle stick

ape yang ktorg makan haritu kt NZN:








haaaaa, terliur takkkk? superblicious, yummyliciouss semuanya kannn. jom pergi reramai :D

lagi satu, korang ada buku yang korang tak baca dah? bawak sekali pergi kedai ni. kenapa? tgk ni

 RECYCLE YOUR READ
ni la keunikan kedai NZN ni :D ada rak buku. haaa, buku yang korang bawak tu boleh tukar dengan buku yang sedia ada kt situ. paham tak? ceni, kita bagi buku kita yang kita dah baca, kitaa letak kt rak tu, then kita amek bku kt sini. haa cmtu lah :D 

haaa, best kan best kan? kedai NZN ni mmg sesuai utk semua orang. yang dah penat jalan kt The Curve ni boleh lepak2 makan aiskrim kt sini. waffle keee. 
kedai NZN ni berdekatan dgn Watson and GNC Live Well. korang yang nak datang tu, jom laaaaa ajak aku sekali :D

kalau korang tawu lebih lanjut pasal New Zealand Natural ni, boleh follow dorg punye social networking :

  1. Facebook : https://www.facebook.com/NewZealandNatural.My
  2. Instagram : http://instagram.com/nzn_my
  3. Twitter : https://twitter.com/nznmy

Ape lagi guysss, jom ramai-ramai pergi sini. tak menyesal punye. staff dorg pun bagi layanan thorbaikk punye lah. hehehe

meh sini mehh :D

1 comment... add one now

Mawardi Yunus Mawardi Yunus 31 May, 2014
tak termakan kita kat sini.. mesti mahal kan huhu