Maleficent thorbaikkkkkk!!!



Hai kesayangan beta!

korang tga buat apa ni? sihat?

korang dah tgk cerita maleficent? acano? best kan best kan?

korang yg tak tgk lagi, plssss peg tgk! tak rugi. mmg thorbaikkk!

Lps tgk cerita Maleficent ni, ape yg aku dpt conclude is Maleficent ni gabungan cerita sleeping beauty and frozen.

kenapa aku ckp cmtu?

Maleficent, cerita dia psl Aurora kena sumpahan dgn Maleficent ni yg mmbuatkan dia tidur buat selama-lamanya. yg membolehkan sumpahan tu musnah, dgn true love kiss. orang kita kalau true love kiss ni mst boyfriend kann. tp cerita ni takk. amek contoh cerita Frozen. kakak dia, Elsa bekukan hati Anna, and dengan true love kiss dah cairkan hati Anna yg beku tu tp last2 kakak dia, Elsa yg cairkan Anna blk. konklusinya, true love kiss tu tak semestinya dari seorang laki yeee. hehehe

its really good movie. ending dia pun awesome. must watch movie. wayang pun penuhh je bila tgk cerita ni.

you guyss yg ada free timee, go watch that movie okayy. its really worth your moneyy :)

rasa mcm nak tgk lagi je cerita ni :D hehehe

4 comments.. read them below or add one

HaLuNa ReTrO HaLuNa ReTrO 01 June, 2014
best2..baru nengok tadi..=)