Last Minute Study Tips!




wahhhhhhhh...

pejam celik pejam celik habis dah 1 mgu study week. esok dah start final utk sem 2 aku nih. 

cuak wehh cuakkkkkkkkkk.

okayy, aku cuak cuak punn sempat hupdate blog. sempat jeling2 tv tgk piala thomas. hurmmm

okaykayyy
hbs badminton revise ape yg patut. then tidur.

nahhh, tips sket utk korangg



REMINDER :

  • Jangan tidur lewat! haaaaa, pantang nenek moyang aku tidur lelambat ni. aku ni kul 10 kekadang dah tidur dah. hahaha
  • Sebelum nak tidur tu, kemas beg dlu. so, esok takde la kelam kabut baru nak carik semua benda. ALAT TULIS mst lengkap semua, ID CARD, EXAM SLIP. aku tawu mst ada yg tak print slip exam lagi. slip exam penting weii. IC pun bawak jgk wehhh.
  • haaaaaaa, esok datang awal sikit campus. tgu dpn exam hall tu. baca la sket2, nnt takde lah penat datang pstu terus buat exam. hokayyy?
  • kalau sesape yg jenis tak tahan sejuk mcm aku ni, wajib bawak sweater okayyy. nnt beku, mind freeze tgn menggigil dalam exam hall tanggung sendiri. hahaha
  •  baca blk peraturan nak amek exam. kang nnt sia sia datang tp tak dpt masuk exam hall.
  • mintak restu mak bapak mama papa ayah ibu abah daddy mummy. penting wehh restu dorg. mnx restu kt lecturer korang semua.

ni ada peringatan dari adik comel kita. heheh


guysss, doakan aku boleh jawab exam yee. takecare uolsss :*

0 comment... add one now