Laju gilaaaaa lif!



Hai uolsss.

Aku baru je hbs first paper final utk sem ni. Alhamdulillah boleh jawab. Hihi.

Skrg ni aku tga tgu kul 2 nak jumpa sir madaa. Duduk2 kt tangga campus aku ni. Haaa. Ttbe rasa mcm nak cerita psl lif campus aku ni.

Nmpk tak gmba kt atas tu? Haaaaa, tu la campus aku. YAYASAN SELANGOR kt kg baru. Korang penah datang sini? Kt sni ada maybank punye centre. So, kalau ada pape yg masalah psl maybank boleh rujuk maybank ni. And kt sni ada 2 universiti yg tumpang kt snie. Satu uniKL Business School and lagi satu UKM.

Ape yg menariknye psl campus aku ni lif dia. Laju gila wehhhh. Masa aku memula masuk blaja sini, aku sgt excited bila naik lif. Yelaaa mana tak excitednye, cuba korang bayangkannn, tak smpai 5 saat korang dlm lif, kau dah ada kt tgkt 13. Serious lajuuuuu. Tak tipuuu.

Haaa, sape yg nak rasa kelajuan lif kt campus aku ni, meh laaa yayasan selangor nihh. Dah alang2 tu mehh jumpa aku, kita selfie dluu. Hihi

Okay lah. Nak cerita pasal tu jee. Nak kena stdy nihh. Takecare uolsss :*

posted from Bloggeroid

1 comment... add one now

Zierwa Zainal Zierwa Zainal 26 May, 2014
wah.. zz ni seram sejuk sikit kalau lif naik cpt2.. sbb prnh terkurung dlm lif.. :)