UniKL UBIS MSR Jan 2014 intake

hai uolssssss.

harini nak cerita pasal MSR.

MSR?
ape tu MSR?
MSR tu maksud dia Minggu SilaturRahim. haaaaaa. kira mcm sesi kenal2 antara junior2 yg baru masuk unikl ngn abg2 kakak2 OC. OC tu ape pulak? Orientation committee. kira mcm fasilitator lah. sanggup korbankan masa cuti sem utk beramah mesra dgn junior2 unikl yg baru masuk. baikkannn mereka2 ni. heeee biasanya MSR ni tak lama lah. dalam 4-5 hari gitu je laaa. MSR January 2014 intake ni buat around campus je sbb bilangan yg daftar tak seramai mcm intake Sept 2013 smpai kena buat kt kem PLKN. gila kauuu. hohoh. Aku sebenarnyeee nak join jadi OC ni tp tak ckup syarat lagi. salah satu syarat dia tu kena bgtau result utk 2 sem. aku ni baru je satu sem. mmg tak lepas lerr. hahaha. tgu lah intake sept 2014 kalau ada rezeki. hihi :D mcm2 aktiviti2 yg dorg buat. jeles aku tgk video dorg nihh. hohoh.
 meh tgk mehhh.  ni video MSR intake Jan 2014 :D last2 video ada la muka aku menyemak :p hikhik



video ni di edit oleh senior aku. aku pgl dia abg naz. boleh pgl dia bilal jgk. abg naz kira mcm paparazzi la. ada masa je dia amek gmba. tak lepas camera kt tgn tu. heee. mmg semua video yg dia edit sgt ohsem. serioussss tak tipuuuu. abg naz ni pena jadi photographer utk wedding Fauziah Gous ngn wedding Aril AF kalau tak salah. gila kauuu. jgn memainn. sgt komited.Sesiapa nak dia jadi photographer utk wedding korang,boleh la add dia kt facebook dia, Nazrin Nadzri . heee, promote abg Naz kejap. hihi :D

Sekian, terima kasih. Selamat malam uolssss. me love uolsss effing much :*

6 comments.. read them below or add one

Nazrin Nadzri Nazrin Nadzri 04 March, 2014
hahaha im not photographer hehehe, im videographer and editor... InsyaAllah someday will become photographer
Erra Kyra Erra Kyra 04 March, 2014
huhu singgah sini! hai dekk
Muhamad Zin Muhamad Zin 08 March, 2014
wahh xde yg kenal ak... haha
AnonymousAnonymous 29 August, 2014
Hai, boleh saya tahu msr utk sept biasanya berapa hari eh? Dkt KKB kan kalau tak silap saya.
Fatin Bella Fatin Bella 30 August, 2014
yepp di KKB. rasanya dalam 3 4 hari mcm tu je :)
AnonymousAnonymous 06 September, 2014
tumpang tanya yuran pengajian dibayar selepas
dpt pinjaman atau sebelum pinjaman .. sy
peminjam ptptn ..