first time!

Haiii sumoranggg :D
korang sihat? aku alhamdulillah sht. hihi
aku skrg ni tga cuti midsem. mmg boleh sesgt update blog hari hari tp jalan2 punye psl sume keje tak jadi. dah berhabuk dah blog ni pun.

smlm 26 Mac. aku peg lah midvalley nak tgk wayang bagai. kira hangout lah cuti2 gini sblm nak pecah otak dgn assignment quiz test midterm jadah nnt. 

tp aku nak cerita psl laser tag sebenarnye. korang pena main game laser tag? okayy aku cerita psl laser tag ni pun smlm first time aku main laser tag kt midvalley. memula cam taknak main sbb taktawu la kenape. hahaha then last2 main jgk. nahhhh, seronok sbnrnye main laser tag ni. jerit2 jgk aku. hahaha. laser tag ni lebih kurg mcm paintball lah. tp laser tag better. hahaha saket woi kena bola paintball. hahah

laser tag tu jadah ape? laser tag ni mcm sejenis sukan rekreasi lah. tujuan main laser tag ni utk kumpul mata and kita kena tembak la lawan kita guna laser gun yg dia bg tu. setiap baju yg korang pkai tu ada nama tersendiri. smlm aku guna baju aurora. game ni kalau main reramai best :D hahaha at the end of the game, korang boleh tawu point korang berapa. memandangkan ni first time aku main laser tag, nahhh mmg last la cerita dia. hahaha dpt 7400 point. okay la tuuuuu. time main game tu, dia siap pasang lagu. nahhh, mmg gempak hbs. tp nak kena lari2 kannn. mmg berpeluh hbs laaaaa. hahaha

sebenarnye aku taktwu pun laser tag ni ada kt midvalley. hahaha sadlife kannn. takpeeee dah try sekali insyaAllah nnt nak peg main lagi. hahah XD

ni gambar2 kt tmpt laser tag tu :p





 cantik kan kan kannnnn? :D



okayy yg kiri tu entrance nak ke laser tag. yg kanan tu baju dia. smart kan? hiks



 ni bilik baju yg kena pkai tu. main ramai2 lagi syok. mmg jerit la aku kalau main ramai2, tak sempat nak nyorok. hahaha



ni price list utk game nihh. not bad lah  :D




ni contoh2 team yg hado kt snie :p




haaaaa, ni dalam tmpt nak main tuuu. takde la gelap mana. tp seronok lah. besar gilaaaaaaaaaa tmpt tu. hahah

game ni main dia around 15-20 mins per game. okay laa. tu pun berpeluh haaa lari2 dlm tu. hahaha

sape yg tak pena main game, ce korang try sekali. serious seronok :D meh meh peg ngn aku jummm. eksaited tahu. ni pun tah bila tah nak peg lagi. 

dalam otak aku skrg ni ada quiz usul fiqh,midterm islamic eco n bis law, assignment bis ethics, project paper managerial finance. huh! last mins punye keje -- bila nak berubah ni weiii. haishhh. 

okayy gtg, nak selak2 lecture notes :3
jumpa next entry. Assalamualaikumm xoxo :* 

0 comment... add one now