tak mampu :(

My current mood!
huarghhhhhh D:
tak mampu nak senyum. tak mampu nak berceloteh. tak mampu.
Ya Allah, bagi aku kekuatan.
risau yg amat sgt :/

risau pasal apa?
hmmmmmmmmmmmmmmmmm 
risau pasal semester ni. baru semester 2. tp risau dia mcm dah semester 5 6. haishhhh.
risau dgn subject2 sem ni. risau dgn lecturer2 sem ni. ada lecturer yg okay dan ada jgk lecturer yg tak berapa nak okay.
bkn la nak mengata ke apa. tp tu lah. kalau dah nama lecturer foreigner, cara dia speaking tu bkn main lagi susah nak faham. tak semua lah. sesetengah lecturer tu je. dah lah subject tu kita taktwu pape, then ada lecturer yg begitu, buatkan aku risau, takut. takut tak dpt ikut cara dorg. coursework je dah 60. kalau tak score kt coursework, cemana nak score utk final? huarghh D:
memula sem ni aku dah start cuak. nnt dah midsem cemana lah. cuak dia tak dpt la aku nak gambarkan. hmmm :3

okayy tu je nak ckp sebenarnye. heee. k la. nak tidur. esok ada cls pagi :3
goodnite sayang sayang sekalian.
much love xoxo :*
 

0 comment... add one now