semester baru!

Assalamualaikummmmm!
huarghhh lama gila tak  update blog.
cuti 3 mgu mcm tak cuti je. hohoho
korang sihat? aku baru je lepas sihat from denggi. hohoh
cuti 3 mgu mcm tak cuti jeeee. karok tak sempat, wayang tak sempat, jumpa mmber pun tak sempat. dugaannnnnnnn~

pejam celik pejam celik hbs 3 mgu habis dah. huarghhhh. hari ni start la sem baru. kul 9 pagi subject usul fiqh. sir mada ajar. boleh laaa dia ajar. tp sir ni tak bg lps awal punyee. haishhh. dia akan carik jalan cemana nak hbs cls tu betul2 kul 12. naseb td dia lps awal 30mins. awal la jgk --

result sem lepas? Alhamdulillah :)

takpeeeee. skrg focus sem ni pulakkk. semester baru, azam baru, target baru, tarian baru, berat baru, buku baru, subject baru. semuanye la baru. pointer baru. semua semua la baru. bf baru? hahahah tak kuasa aku nak ada bf baru. semak pale otak je nnt, tgu la kawen terus nnt sape nak kt aku. haha. skrg aku rapat je ngn sumorang, mmber je dlu. heee. hati aku pun dah hilang mana tah. haha. focus stdy je :) hikhik

doa2 yeee sem ni score lagi. insyaAllah takmau main main dahhh :O nnt tak capai target :3 

okay lah taktwu nak merepek apa dah. jumpa next entry yeee :)
Assalamualaikumm :)
semester baru!

0 comment... add one now