Kopitiam KBBA Putrajaya

Hai korang!
buat apa tuuu?
aku tga menaip sambil mkn megi ni.
jemput makan sumorang. heee

harini nak cerita pasal KOPITIAM KBBA PUTRAJAYA.
jadah ape tu wehh?
haha! ni salah satu group whatsapp kt phone aku.
ni kelab blogger gittuew.
walaupun aku ni blogger tak berapa nak aktif, tp abg beben a.k.a Ben Ashaari sudi masukkan aku dlm group ni.
heeee bertambah2 lah member2 blog aku. Alhamdulillah :)

bila dah kenal2 ngn dorg nih, kira aku ngn zura paling muda dlm group tu. adik2 sgt rasa bila dlm group tu. hihi. yg tga stdy ada. yg dah kawen pun ada. wahhh.

aku ni anak sulung dlm fmly aku. soooo, takde kakak abang. so, dorg2 je lah abang2 ngn kakak2 aku. dorg sumpah sporting gilaaaaa. cepat je mesra ngn dorg. heee. dgn dorg ni cerita je la pape punn. confirm ada yg melayan. yg plg kelakar bila zura luahkan ketidakpuasan hati dia psl ex dia. aku ngn dia pun bebel la psl laki ni tak matang la ape bagai. then ktorg kena marah ngn abe jeeb. haha! aku dlm cls kot time tuu. duduk depan sekali pulak tuu. confirm lecturer perasan aku sengih sorg2 ngadap lappy. sorry sir! terhilang focus kejap td gara gara kena marah ngn abe jeeb :p haha

member2 group tu?
 ni yg hero lah. gagah perkasa semuanya. haha
abg beben, abg akmal, abg angah, abg cikali, abg fazrol, abg firdaus abg lan, abg pojie, abg que, abg ujang, abg zaini, abg najeeb, abg Dr Fuh, papa blogger, abg mawardi :p

yg gegurl pulak sume chumelssss2 belaka. hihi
kak dkna abza, kak erra kyra, kak fiza, kak mieza, kak qaseh, kak sue, kak uzu, zura n aku.

heeee entry nihh aku nak promote dorg punye blog la. daripada aku tak buat pape, baik aku tulis blog. heee. hebat2 blog dorg. aku punye blog ni cikai je kalau nak dibandingkan dgn blog dorg. haha :p meh follow dorg mehh tambah kenalan baru. hihi :D













kepada blog abg2 n kakak2 yg takde kt atas, maaf. ftn taktwu link blog korg. ftn dah mnx kt whatsapp tp takde respons. maaf lagi sekali :3

haaaaa, korg2 yg baca entry ni boleh la follow dorg :D hihi

k la. nak bebel tu je. dah ngntok sebenarnye. tdo jumm :D
babai korangg. selamat malam! salam muah muah :*
Kopitiam KBBA Putrajaya

0 comment... add one now