happy birthday mok!


hai khairul azhar, kerol, keon. umm pgl ketot boleh? haha :p
I made this entry special just for you :p
ecece

first of all,
HAPPY BIRTHDAYYYYYYYYYYY!!!!!!!
dah tua dah awok ye. hahaha

I may not be by your side celebrating special day with you but I want you to know that Im thinking of you & wishing you a wonderful birthday! :D

formalnyeeee. mcm klaka pun ada jgk.haha

 papepunnn, 

- happy birthday!
 - selamat hari tua :p
- May Allah bless you
- May you succeed in your life
- Stdy kerol! Bola pun bola jgk tapi stdy kena lah jgk yeeee
- cls jgn nak ponteng sgt. awal2 sem dah nak ponteng. ada yg kena sekeh jakgi. haha
- hope our friendship lasts forever :)
- thanks for the memories ( if you know what I mean) :p

khairul azhar? nama dia nih sama mcm nama adik angkt aku tp aku pgl dia khaha. kerol? haa adik angkt aku jgk, nama dia khairul hafiz, tp aku pgl dia kerol. so, bila aku tga chatting ngn salah satu daripada tiga nihh. aku ingt tiga2 sekali. haha :p

cano aku kenal dia?
kt fesbuk kot. aku pun taktwu cemana ktorg boleh terkawan kt fesbuk. haha!
tgk2 dah ada dia kt list friend aku. dia cls lain, aku cls lain tapi aku tawu lah nama dia. haha cemana tak kenal, bape kerat je lah laki dlm batch 6 islamic finance. kalau aku terserempak or ternampak dia, aku mst menyumpah dia, apehal la mamat ni muka ketat je. muka minx pelempang aku pun hado. haha! sorry kerol :p
time nak final sem 1 laa aku baru bercakap ngn dia. time tu exam math hari kames kalau tak silap, ktorg sume kumpul library nak stdy la reramai. tapi time tu meja lelain ah. dia ngn nazir, aku ngn geng aku. tah cemana tah dia dtg meja aku ngn geng aku, nak tgk ape tah, then dia mnx pinjam latihan yg aku buat. aku pun bg je lah. time tu aku tga nazir math kot. tp time tu dah nak zohor. azan je aku kemas2 gerak surau nak solat before exam. tego si bdk kerol nihh (mamat muka ketat), mcm seram gak ah nak tego dia tp notes aku ada kt dia. haha. terpaksa tego jgk. dia nak revise lagi, so, aku bg je lah. aku pun dah hbs revise. ingt lps exam terserempak ngn dia la nak mnx notes aku blk, tgk sume dah hilang. lol. pstu IM dia kt pesbuk. yelaaa, sembang ngn dia pun tak pena. haha takut aku nak sembang dia. haha. number phone lagi la takde. haha. so, IM je lah mampu. aku tego dia tp no respons. so, aku tdo lah. then pagi tu baru dia reply. then exchange phone number. senang nak contact nnt bila nak hnta notes aku blk. well, lps chatting ngn dia, well, takde ketat mana dia nihh. haha. sembang elok jeee. haha! tu lah kau reen, dont judge a person by its face :p sejak math's notes tu aku rapat ngn dia. haha. thanks to math's notes. haha
selama aku kenal dia ( tak lama mana punn) haha! dia nih sempoi ah utk kenalan baru. dia kata dia pemalu. tu yg dia buat muka ketat. nahhh,baru aku tawu. haha! okay lah tak ksh ah. haha then sembang2 biasa je lah. kawan kannn. siap whatsapp gmba anak buah dia. sgt chumelsssss. pstu, whatsapp tnye psl exam. yelaa kenal time exam week. share soalan2 yg keluar exam, share jawapan kt whatsapp. kerol ni tersangat lah fanatik dgn ManU. tgk ah katil dia, baju dia, tak tgk cover phone dia lagi. haha. takpe lah EPL kali ni tak score. bak kata dia, sebelum ni byk kali dah menang. aku pun iye kan je lahh. mmg kalau menyu punye game, dia takkan terlepas tgk lah. dasattt kerol ni. pepagi buta pun sanggup. aku ni dok sokong chelsea dlm mimpi je lah. haha! tak reti aku nak berjaga semata-mata nak tgk bola. haha tidur lagi nikmat tahu. haha. tp masa game menyu n chelsea aku tgk! hhaha dia ckp nak teman aku tgk bola walaupun dia jauh nun di kedah sana. haha. txt je kot time tu. naseb berbaloi aku aku tdo lmbt. chelsea menang :p hekhek setiap kali game menyu mmg aku bahan dia. haha. dgn dia nihh, aku cerita je semua. dia ni pun kira heartless lah. bagus ah. takde hard feeling. haha. kerol nih takde lah tgi mana. tgi sket je dari aku. haha. tp kepengggggggg. jelly much! yg gemok tu pipi dia je. haha! naseb kau lah kerol gemok kt pipi jeee. dia selalu complain pipi dia bam bam. haha syukur dehh pipi je bam bam tp bdn kepeng. reen gemok kot. haha
 memandangkan aku jauh ngn dia, aku mampu wish n nyanyi kt dia kt whatsapp. dah tu je aku pndai. haha
  
well, hope friendship kita long lasting ye kerol ;)

okayy dah hbs bebel dah kerol :p

nahhh gambo, haha!



HAPPY
Be yourself
Invite new challenges
Recall past triumphs
Trust your instincts
Have faith in your abilities
Desire only the best
Affirm your strengths
You've got what it takes!

takecare dude. All the best in your life! :)

0 comment... add one now