Gathering KelabBloggerBenAshaari

hai bloggerliciouss! :p
howwauyuuuu?
me is fine.
harap uolsss sume sihat.

okayy harini iolss nak update psl gathering kelabbloggerbenashaari (kbba) smlm. kira farewell party utk abg azmi yg nak peg sarawak. aherher.
event ni malam taw. aku ni kalau event memalam mmg susah sket nak keluar. almaklum laaa. anak dara. cewahhh. gila kau nak keluar memalam. hhohoh. tp kak sue ckp boleh amek aku n hantar aku. haaaa, ada can la nak peg. then mnx izin mama ayah. haaa, dorg bagi. yessss! sbb kak sue nak amek hnta. kalau nak drive sendiri, mmg tak lepas lerrr. hahaha. then mlm tu around 8.30 kak sue smpai rumah aku. heeee then peg farmasi kejap. then bergerak lah ke coffee village. area putrajaya. nahhh, nebes sebenarnyeee. yelaaa. mana pena jumpa dorg nihh. haha. first timeeee. around 9.30 cenggitu baru sume berkumpul. nak dekat 20 org jgk yg join farewell party ni. then makan2 borak2 sembang2. ehh sembang ngn borak tu sama lah. lol. then abg najeeb nyanyi. wahhh retis tuuu. nyanyi lagu bahagiamu deritaku n better man kot. taktwu lagu tu. dasattt. hekhek. then makan lagi, borak lagi then makan lagi. then borak lagi. then abg que ajak karok. memula cam segan gak la. tp teman lah abg que nyanyi. nyanyi lagu bahagiamu deritaku n ombak rindu. haha. abg que tawu lagu tu. aku pun layankan je lahh. dedua lagu tu dah lah low note. mak oii, tak terkeluar suara aku. haha. lepak2 smpai kul 11.30. wahhh, gila betulll. then amek gmba reramai. pstu blk la sumoranggg. 
InsyaAllah ada rezeki, jumpa lagi ye korang. miss uolsss alredy :*

ni ada la dua tiga kerat gmbo :p




kak mieza nmpk je camera terus pose. tersama ngn aku pulak. haha :p



 

tuan punye kelab, abg beben :p








me & zura. paling muda dlm group nihh :p





me and abg najeeb. tgn kt blkg tu tgn abg beben. mengacau je keje. ingt org taknmpk dia yg gedabak tu :p haha





me and akiff (boyfriend aku buat masa nihh :p ). chumelsss gilaaaaaa :*

okayy dah tu je. nak kena buat keje sket. 
babai uolssss. 
jumpa next entry.
Assalamualaikumm salam muah muah :*

4 comments.. read them below or add one

Nur Madihah Nur Madihah 15 February, 2014
wah, bestnya! tak pernah pergi majlis2 dengan blogger lain XD
Nurramizah fadzil Nurramizah fadzil 16 February, 2014
hahaha..fatin kalau keluar dengan dwang ni kene bersedia dan jeling2 bila sorg amik gambar kene ready terus..kang muka kite yg teruk2 dwang amek..ahaha
Amirul Mokhtar Amirul Mokhtar 21 February, 2014
Bestnye dpt join blogger community cmni... nak join jgk hehehe

baca la blog kita.. baru update :)

http://amirulmokhtar.com/