time fliesssssssss~~~~~

Assalamualaikum selamat pagi bloggers meletssss semua!
tidur blk keeee? kemon laaaa. rezeki tak masuk nnt. korang sihat tak? 
wuarrggghhhh lama gila dah tak tulis blog. al maklum la as degree student, assignment berlambak-lambak, quiz lagi, test lagi. sgt tak sempat masa nak update blog. ni baru berkesempatan nak update blog. Alhamdulilah :D

TIME FLIESS....
sedar tak sedar dah hbs sem 1 aku kt unikl business school kt kampung baru ni. Ya Allah, sumpah aku ingat lagi masa memula daftar kt sini 1 sept haritu ngn dyana semua. tgk tgk dah hbs dah final. moga moga result final sem 1 ni elok. amiinnnnn~ sepanjang satu sem ni mcm2 aku belajar. mcm2 experience aku dapat. mcm2 ilmu aku dapat. aku kenal byk ragam manusia. aku byk kenal mana satu yg perlu aku utamakan dan tak dan yg paling penting masa. masa takkan tunggu aku. bila umur dah jejak duapuluhsatu tahun, aku mula amek berat pasal masa depan aku. pheww. jadi apakah aku 5 thn nnt? nak buat apakah lps degree nnt? cemana la muka aku nnt bila lps 10 thn? :3 this really scare me. Ya Allah, bagi aku kekuatan. and yeah aku sgt perlukan semua kawan2 aku time aku rapuh serapuh rapuhnya. aku taknak dah jadi aku yg dlu. rasa mcm menyesal sgt bila ingt blk ><

memandang aku belajar kt kampung baru, keyell. time ni la aku discover keyell ngn mmber2. kalau tak, mmg aku takkan keluar lihat dunia. takut dgn kekejaman dunia. lagi lagi kt bandar besar mcm kolumpo ni. daripada aku tak reti nak bas, lrt, monorel,ktm , alhamdulillah aku dah berani nak naik transport awam. takdelah teruk mana. aherher. dapat la aku discover timesquare, klcc, midvalley, sunway. almaklum laaa kalau aku kt rumah mmg mines n alamanda je aku berani peg. aherher. lagipun aku ni jenis yg susah keluar. anak sulung perempuan sorg. mmg laaaaaa susah nak keluar. tp kalau parents kenal ngn budak2 yg aku nak keluar tu, haaa dorg bg laaa. heee.

roommates sume pun okayy alhamdulillahh. tak mcm kt matrik semua area selangor je tgl. semua slang keyell je. roommates aku skrg ni haaa sorg kedah, sorg ganu, sorg johor. wahhhh variety sgt. seronok dorg ckp loghat dorg je. aku mmg tak lah nak belajar ckp loghat dorg. buruk bebeno bila aku ckp loghat dorg. berbelit lidah woii. haha aku ni walaupun parents aku ni orang utara, tak terikut aku loghat dorg. kuikui. paling aku suka bila mmber aku ckp loghat utara. hahaha. i dont know why. mcm best jeee. kalau aku ckp utara mau tak kena gelak ngn dorg. haha. jgn carik pasal fatinnn. haha

well, berkenaan minat aku yg satu ni. menari. yepp menari. bila masuk unikeyell ni, bila ada dftar club. mmg sanggar emas aku tuju dlu. haha. asri punn sebelum aku masuk unikeyell dah tnye macam2. wah wahh seronokk. yee mmg penat menari ni. tp kalau dah minat wehh. tak ksh la penat cemana kan, asalkan dapat menari. dgn menari ni aku dpt la peg menjelajah unikl mitec masa abstract fest menari kt sana. bertambah experience. menari utk dinner convo batch 1 ubis kt mara, menari utk malam siswi,menari utk music video unikl. mmg byk masa habis. kekdg tu dari smpai ahad pun ada latihan menari. mmg rehat pun kejap2 je, dgn nak stdy lagi. phewww. tp takpeee. mmber sanggar emas sgt awesomeee. sgt sgt awesomeee. hikhik. sgt care antara satu sama lain. tp kalau dah namanya penari, mmg gedik lah kann. aku tak nafikan. yeah aku mmg gedik kalau korg betul2 kenal aku. and hell yeah, ada lah mulut mulut yg tak puas hati dgn aku, dgn ahli sanggar emas yg lain. perghhhh. sumpah terkejut. korang kalau tak puas hati ngn aku ke pe, rasanya boleh kot jumpa aku. tak perlu lah nak tnye org selain daripada aku. jgn nak jaga tepi kain org sgt lah kan. kain sendiri pun tah tak terjaga. take it positive fatinn. well, aku dah biasa dgn org mengata aku ni. tp aku ni jenis bkn cepat meletup. sooo, korang nak mengata, mengata la pepuas yeee :) menari ni kira jogging aku laaa. memandangkan satu sem ni kt bangsar aku tak jog, tak jumpa track nak jog, menari je lah salah satu caranya. hihi. okayy laa utk tambah stamina bg body fit lps tu dapat belajar tarian baru.

group assignment. alhamdulillah dorg semua buat keje leklok walaupun kekdg last mins baru nak buat. zzz. dah namany student kannn. kalau tak last mins, tak sah lah. haha. thanks kt group stdy aku jgk. aku ni yg belajar sains sebelum ttbe tertukar bidang ni mmg kelam kabut la nak stdy business. haha. thanks to ayu tika ana yati ajar aku account. thanks to apis ajar eco. haaa tu je lah dua subject tu je yg bagi masalah kt aku. hahah. thanks to apis yg meng-sponsor kereta dia bwk ktorg stdy kt mekdi semua, blaja sesama kt mekdi. sanggup amek ktorg kt bangsar ni dari sri gombak. nak belajar punye pasal. alhamdulillah aku ada kawan2 yg ceni. syukur sesgt dehh :D

plan utk cuti ni?
hmmm takde plannnnnn. haha. peg karok tu wajib. dah lama gila tak berangan jadi retis. hahaha cehhh perasan sungguh aku ni :p yg plg penting nak kena jogging blk ni. sejak dok bangsar ni berat aku naik 2kg wehh. perghhhh. nnt nak jog kasi fit blk body, nak kurgkan berat n tmbah stamina. bak kata asri, byk nak kena nari utk sem depan. cant wait for that. hahaha. incik dokter suro blaja masak. hekhek insyaAllah nnt aku cuba la sket2. aherher.

okayy ckup bebel utk harini. have a nice weekend uolss. salam cuti semester. salam muah muah :*





time fliesssssssss~~~~~

3 comments.. read them below or add one

zacky786 zacky786 12 January, 2014
hey budak unikl . haha
miss those day
Dkna Abza Dkna Abza 13 January, 2014
unikl erk?? satu tempat belajar dengan lysa faizuren la nie..
fatinfuentebella fatinfuentebella 14 January, 2014
dkna- sape lysa faizuren? :3