claim tidurrrr!

morning haiii sumorangggg. sihat tak? huarghhh tal sempat nak update blog sbb memalam mst tidur. kul 10 tdo dah haaa. yelaaaa tidur awal nak claim blk tidur yg tak ckup masa final. aherher. tp aku ni pena ke tak ckup tidur. rasa mcm terlebih tdo jeee. kahkah. 

btw, smlm dapat laaa aku ganti puasa sehari.8 more days to go. rasa mcm menyesal tak puasa 6 masa syawal haritu. thanks to kerol sebab cl kejut aku bgn sahur. so sweet of you dear :p aku mmg suro dia kejut kot kot alarm aku tak tersedarkan aku. lagipun aku tawu dia mst tak tidur lagi. gila kerol tu tak tdo memalam, lps tu boleh pulak konvoi blk kedah dgn tak tidurnye. naseb baik selamat sampai kedah. kalau aku laaa, benti rehat tidur dlu dah. haha. pape punn aku harap friendship ktorg ni kekal smpai bila. sama mcm apis. amiinnnnnn :)

ni ada cerita best nak bgtauu. hiks.





tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
haaaa gmba ats tu tabung aku lah. beli kt perlis sana tuu. hahah. well mmg dah jadi habit aku, kalau setiap kali masuk sem baru, aku akan masukkan menabung. tak ksh laa bape byk nak letak. biasanya segala duet syiling aku dpt, aku akan buh dlm tabung. n duit kertas seringgit sehari aku akan letak. tp duet seringgit tu kekdg aku lupa jgk nak letakk. kuikui. sooooo, haritu masa aku blk rumah, angkt brg from kereta.first thing aku buat is kira duit tabung nihh. whoaaaaa. mmg setiap sem aku buat gitu. yelaaaa eksaited nak tawu bape ringgit dpt. hiks. mama ngn adik2 aku pun tolong sekalii. hihi. kira punye kira, duet seringgit kertas dpt la rm73. heee then duet syiling dpt la aku kumpul rm103. so, total rm176 aku kumpul kt sem ni. yayyy alhamdulillah. drpd tak menabung. hiks. you guys shud menabung oso la. senang je wehhh. okayy jumm berjimba dgn duet tu. aherher. plan blk je from hostel cuti nak peg karoks. tp taktwu nak peg ngn sape. kuikui. btw, wayang skrg tga cite best cite ape? dah lama tak tgk wayang. last tgk masa stdy week. haaa lama lah jgk. 2 mgu. haha :p

okay um ummmm dah takde bnde nak cerita. aherher. pape punn. salam maulidur rasul. mari perbanyakkan selawat ke atas nabi junjungan kita. moga moga kita dapat syafaat di hari yg mulia ni. 

Assalamualaikumm salam muah muah! ^^


0 comment... add one now