selamat bercuti kengkawan!

haiiiiii engkorang!
sihat? lunch sesama jumm :D
hmmmm lama tak hupdate blog. bkn apa. busy sgt. hewhew. sejak sejak peg forum pengguna tu, ada je bnde nak kena buat. this week punn penuh quiz test apa bagai. ni haaa baru berkesempatan nak tulis. hewhew

haaa, entry ni saje je aku nak ckp kt korang 'selamat bercuti!'




haaaa bebudak uitm mmg dah merdeka. hbs sem dah haaa. kuikui. ktorg yg unikl cuti seminggu. cuti midsem n cuti raya haji. haaaa, tu yg dpt seminggu tu. kalau tak, mmg tak blk laa. kuikui. pandai dorg arrange cuti sekali ngn raya haji. jimat la hari. kahkah. nak ckp jgk selamat hari raya haji kt engkorang. yelaaaa. berapa hari je lagi kann. makan laaaaa rendang ketupat apa bagai pepuas yeeee :D makan pepuas tidur pepuas, main game pepuas, berblog pepuas, bertwitter pepuas, berfacebook andddddd BUAT ASSIGNMENT pepuas. haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, jgn lupa okayyyy. siapkan keje tu, jgn nak dating je. haha. lepas tu, jgn lupa stdy okayyyyy. yelaaaaa hbs je cuti  terus midterm exam woii. jadah apa la aku belajar sebulan ni. haha. mmg pulun habis la blk nih.. ehh kejakkkk, aku stdy? hmmmm mcm tak je. ni kira ckp berdasarkan pengalaman laa. hahaha. insyaAllah kena bkak bku jgk sbb takde basic dlm finance so, kena stdy lebih. dan test management yg aku tulis ckup merepek. hhahaha. tp quiz eco seronok. hikhik mehh sni nak tunjuk markah sket :p



haaaaa ce carik aku yg mana. haha. number 8 tuuu dari 156 org haaaa. nmpk tak nmpk tak? :p hmmm markah 88 utk aku yg takde basic eco. aku quite bangga dgn markah aku tu la. n aku akan jadikan markah tu utk motivate aku utk next quiz or test. hewhew tapiiiiiiiiiii nak buat cano, aqif atas aku. hahaha. eleyhh ada basic en, mmg tinggi lerrr :p hikhik.

okay la nak stop bebel. soooooo, enjoy cuti korang kayh. yg area keyell putrajaya mehh peg karoks sesama. hihi :p selamat bercuti, selamat tidur, selamat makan, selamat hari raya, selamat buat assignment, selamat stdy utk midterm dah selamat semuanya. heee.

yang otw blk kampung tu, drive safely okayyy. kemslm org kampung. jgn lupa blk unikeyell blk okayy :D

okayy babai semua, babai roommates, babai classmates, babai aqif, babai hostel, babai ys, babai lrt bangsar, babai lrt klcc. hahaha kalau boleh nak mention semua tp takpe lah. nak mkn. hikhik

Assalamualaikum. love y'all :) xoxo

2 comments.. read them below or add one

eme liena eme liena 13 October, 2013
my dear, selamat bercuti ya . rindunya lama tak kacau <3