Management class oh Management class

haiiiiii engkorangggg :D
Selamat pagi!
Selamat pagi Abang Syamil, selamat pagi Aqif, Selamat pagi Mirul dan selamat pagi semuanya :D hihi
ni nak cerita pasal cls management aku smlm. heeee. 
senanye nak cerita semalam tp line hampeh gilaaa. tu yg kul 10 lebih tdo da. kuikui.
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,
ce tgk gmba bawah ni :p




yang berdiri kt tgh2 tu sir sidi, lecturer management aku. so far, dia okay. dia ajar pun best. tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bila dia tanye soalan and tak dapat jawab. tu tuuuuuu tu yg ktorg reramai kena cangkung tu. haha.satu cls kena cangkung weiii. seronok sungguh. aku bkn cangkung dah, aku duduk atas lantai tu terus. hahahaaaaaa. dia tnye pasal remaining economy jadah apa ta. yg kena sebut 4 country tu. tp last last aku yg jawab betul. sooo, semua tak kena denda dah. hihi. bangga kejap ah time tuu. haha.naseb baik jawapan aku betul. kalau tak mau kena cangkung atas meja. Aqif siap ckp kalau aku kena denda cangkung atas meja, dia nak post status, tweeet, insta gmba aku. amboii Aqif :p haha . naseb betul. haha. then hbs cls tu, teman Aqif n Fakha mkn kejap sementara tgu next cls. pstu cls writing n bla bla bla bla. ouh yeahhh, time tu hujan pulak tuu, mmg ngntok laaaa aku dlm cls writing. mmg tak buat apa aku dlm cls tuu. dah lah sejuk. lagi sedap kalau tdo kaaannn. kuikui. 6.15 cls dismiss. then peg meeting sanggar emas. sebenarnye kul 4 dah strt meeting tp aku ada cls kannn. tu yg peg lmbt. haihh. sempat blaja berapa step je. then kul 7 bla dah. sementara tgu bas dtg kul 7.30 tuu, mirul teman aku. borak borak ngn dia. aku blk dia pun blk. then smpai hostel makan sambung tgk muvie n tdo. ingt nak update cerita ni smlm tp line waipai mmg la tersangatlah lembab, haishhh. sabo je lah :3 okayy end of story pasal management cls.


ni pasal mr bean pulak. betul ke dia peluk Islam? kalau betul, Alhamdulillah bertambah saudara Islam kita :)




"sungguh mengejutkan berita ini... berita daripada sumber laman web anti-israel menyebut pelakon Mr Bean, Rowan Atkinson telah memeluk islam. tiada official pengumuman daripada laman web yang boleh dipercayai setakat ini.

sama2 kita tunggu....... kita sama2 doakan semoga berita ini benar....tunggu pengumuman dari diri dia sendiri atau dari laman web yang lain.. sama2 kita tunggu.."

Menerusi laman web yang lain juga, terdapat beberapa berita mengenai Mr Bean masuk Islam....apapun kita tunggu berita/pengesahan yang rasmi nanti - [Terrible auto-translation warning]

16:20 فلسطينيو 48/ وكالات
تناقلت شبكات اخبارية على موقع التواصل الاجتماعي، وغيرها من المواقع الالكترونية صباح اليوم نبأ اعلان اسلام الفنان الكوميدي العالمي روان أتكينسون الشهير بـ “مستر بن” .
وفاجأ الفنان الكوميدي المشهور “مستر بين” الوسط العالمي والفني بإعلانه الدخول في الدين الاسلامي.
ونقل موقع “صدى بلادي” قولا لمستر بن يوضح من خلاله ان الفيلم المسيء للنبي -عليه السلام- كان سببا رئيسيا في اكتشافه لمعلم هذا الدين الحنيف، و لم يرد مستر بين التصريح للقنوات الإعلامية بذلك، اذ اكتفى برفع إصبعه بالشهادة.
وذكر بعض المصادر المهتمة وفق الموقع، أن الشيخ راشد الغنوشي راسل باسمه واسم حركة النهضة برقية تهنئة لهذا الفنان القدير مهنئين، داعياً إياه بالثبات على طريق الحق، في انتظار إرسال بعثة رسمية لتهنئته.
ويشير الموقع أن علاقة الشيخ راشد بـ”مستر بين” هي علاقة قديمة أيام كان في لندن. ولطالما كان الشيخ له خير ناصح.
ويمتاز هذا الفنان الاسطوري بموهبة لا يمتلكها اي فنان على قيد الحياة، الكوميديا الصامتة هي ملعبه الاول الذي لا ينافسه اي فنان فيها ابدا , انطلاقته كانت في المسرح وابدع في مئات الشخصيات المتنوعة لكن الجمهور لازال يطالبه بالعودة لشخصيته الفريدة (مستر بين).

Arab and international The king of silent comedy” Mr Bean” announced his conversion to Islam News networks picked up on the social networking site, and other websites morning news announcement Global Islam comedian Rowan Atkinson’s famous “Mr Bean”.

And surprised the comedian famous “Mr Bean” middle and artistic world by announcing entry in the Islamic religion.

And the relocation of “echo my” word Mr Bean shows from which the film was offensive to the Prophet – peace be upon him – was a major reason for the discovery of a teacher this true religion, and did not want Mr Bean authorizing the channels of information so, as it could only raise his finger testimony.

According to some sources, interested according to the site, Sheikh Rashid Ghannouchi Contact the name and the name of the Nahda Movement congratulatory telegram for this artist Qadeer congratulating, calling him stable on the road to the right, waiting to send an official mission to congratulate him.

The site indicates that Sheikh Rashid relationship with “Mr Bean” is related to ancient days was in London. Sheikh has long been a good mentor.

The advantage of this artist’s legendary talent does not possess any artist alive, comedy silent is the home first which is not rivaled by any artist where ever, its launch was in the theater and excelled in hundreds of figures varied but the public is still asking him to return to his unique (Mr Bean).


Mr bean peluk islam kerana filem Innocent of Muslim? Wallahualam. Pape tgu pengesahan rasmi yang rasmi. doa doa kan la berita ni betul :)

sekian sahaja dari fatin fuentebella. Assalamualaikumm semua. have a blast! :))


1 comment... add one now

Marou Apple Hijau Marou Apple Hijau 06 October, 2013
harap2 betul berita pasal mr.bean masuk islam. makin bertambah saudara kita kan