siapa reen? kenapa reen?

haiiiii engkoranggggg!

'kenapa nama reen, tp kt fb fatin fuentebella?'
'fuentebella tu nama glemer ke?'
'fuentebella tu nama kau ke?'
'nama kau fatin kann? mana dtg reen?'

haaaa tudiaaaaa antara soalan2 yg aku selalu kena jawab.
meh sni cek nak habaq terang tang tang kt hampa. eceece. setakat type mampu lerrr. kalau nak ckp loghat utara, terbelit belit lidah aku ni wehh :3

sebenarnye lama dah nak cerita tapi tak berkesempatan. ecece bunyi mcm busy sgt :3 okayyy cenggini, nama aku nur fatin azrin. haaaa ada bunyi reen kan kt hujung2 tu. hikhik. nama reen ni muncul bila aku peg summer camp masa form 3. dalam group aku tu ada 4 fatin. ohmaiii. 4 wehh. boleh pulak segroup pulak tu. tu yg tak tahan. last last akak fesi tu suro aku tuka nama. soo, dia tulis kt kad nama aku reen. haaaa. tp masa kt skola menengah aku stick dgn fatin lagi. bila aku further matrik, konon nak stick ngn fatin laaa, tp bila masuk lecture hall, kenal2 ngn mmbe baru, mak aiii. 3 4 org jgk laaaa nama fatin. kuikui. sooo, classmates aku pun suro tuka, dorg pun tak ksh, aku lagi tak ksh. teheee :3 soo, melekat la nama reen bila kt matrik ni. sooo, bila aku further degree ni, aku suro dorg pgl reen terus. takut takut nnt classmates aku ada nama fatin. nahhhh, betul sangkaan aku, ada jgk nama fatin. hahaha. cuma nama belakang je lain. haaa begitu lah cerita dia. aku rasa lah kan, rasa je lah. nama fatin femes kot masa tahun 1993. semua nak letak nama fatin. kuikui. nak tahu maksud fatin? yang cantik menawan :)) heee begitu lah cerita di sebalik nama reen. heee

haaa yg fuentebella tu ape pulak? mehh sni tekan fuentebella kt bawah tu




haaaa, paham dah? bukan taknak tulis balik tp aku dah ngntok dah. nak landing dah ni. hikhik :3

okayy cukup lah cerita utk hari ni. 
selamat malam sayang sayang :)
xoxo :*
siapa reen? kenapa reen?

0 comment... add one now