harini.

haaaaaaiiii kacak jelita :)

haaaaaaa, perasan sesuatu tak? haaaaaaa :p

kalau tak perasan takpelah. hikhik.

ni bkn apa. nak cerita hidup aku harini. mcm sebelum2 ni. kuikui.

senanye dah ngntok. tp nak jgk hupdate. hikhik.

mcm biasa 5.45 bgn dah. yelaaa mmg senang lah nak bgn sbb malam2 aku tdo awal. then pusing punye pusing, snooze punye snooze, 6.30 baru turun katil. solat apa bagi. pstu terussssss menuju ke meja belajar yg kecik ni bkak lappy, bkak semua bnde. twitter blog youtube facebook elearn ecitie apa bagai. kuikui. then around 7.30 mandi. nak cuci rambut. tu yg awal tu. haha. then pkai baju apa bagai masak air. yelaaa sejak 2 menjak ni dah ada heater mmg rajin lerr buat air panas buat milo apa bagai. haha then buat megi. yelaaa ni gara gara malas menguasai diri. hewhew. sambil mkn tu sambil tgk cerita barbie. hee :D haaaaa ape engkorang ingt aku takley tgk cerita cartoon lagi? aku muda lagi. cartoon dah sebati ngn aku. eccece. then sesiap peg cls. mcm biasaaaa. cls kul 1 tp memandangkan bas ada kul 10 je soooooo kita pun peg je laaa. then 10 lebih baru bas dtg. yelaaa org melayu kann, mana pena tepati masa. sabar je lah. then around 1o.45 smpai ah YS. then menuju ke library. stdy kononnyee. hikhik. pstu dlm 10.35 baru aku turun ke cls. aiyoooo. sir adlin masuk lmbt. and mcm biasaaaaaaa, ngntok wehhh cls diaaa. bkn aku jeee, Aqif sekali. k lawakkkk. then hbs cls dia, dia lepaskan 30mins awal. haaa ckup utk solat n rehat kejap before next cls. cls ni santai sket. tak ngntok2 mcm cls eco. si Aqif tu punye laaaaa focus dlm cls financial accounting smpai aku kena hntar surat cinta kt dia suro check whatsapp. hahah :P cls ni pun sir lepaskan awal. 6.30pm hbs ah. then peg surau solat asar. memandangkan bas 7.30 sooooooo, aku suro Aqif teman aku beli food luar. bkn ape, food kt cafe tak sedap. haihh sabar je la .-. lps beli tu tgu pulak bassss. yelaaaa katanya kul 7.30 tp 7.40 baru smpai. pstu elok ada dua bas. fully packed! yeah aku kena berdiri. yg bebudak dlm bas tu pun tak gentle langsung. bkn nak offer kt ktorg perempuan yg comel2 ni :p haihhh sabar je lah dgn lelaki zaman sekarang ni. kuikui. opsss mahap ye jejaka idaman :3 then around 8.15 smpai hostel makan mandi apa bagai then melekat dgn lappy mengecheck apa yg perlu dicheck. sambil check tu sambil ngn baby aku, a.k.a mr typo a.k.a Aqif. Hahaha. ni housemate dia pgl dia cmtu. ala ala gelaran manja gitu. hahaha nak tergelak je housemate dia pgl cmtu. dorg pgl cmtu sbb dia paling muda. hahha. sabar je lah Aqiff. then, before aku nak hupdate blog ni, Im call. naseb budak tu dah makin sht. kuikui. dah hbs cl tu terus update. heee. k ni tak larat dah duduk lelama. rindu katil. nak bermesra ngn katil. hiks.

kbaiii bloggers. selamat malam. mmuaahh sket :*
Assalamualaikumm :))
harini.

0 comment... add one now