day two :)

hai blogger!

ni nak merepek sat pasal hari kedua aku kt unikeyell.

begini ceritanya.
cam biasa kul 6 alarm bunyik bangun laa solat sume apa bagai kann. pastu terussssssss bkak lappy online pesbuk twitter ecitie youtube. haaaa semua aku bkak. kahkah. yelaaaa nak kena update psl group ubis ni haaa. sambil online tu sambil pasang lagu lah. feveret all time. ngehngeh.  then kul 8 peg beli food bungkus mkn kt dlm blik. sambil tu terus online n chatting ngn warga pesbuk :p lps makan tu peg mandi terus sesiap. tepat kul 9.55 keluar blik tgu bas. mcm biasa lah kan kena tgu walaupun aku benci sesgt menunggu. around 10.10am bas dtg n gerak lah ke kampus. senanye cls aku kul 1tp memandangkan bas tu je yg ada, gagahkan diri jgk lah peg YS. ni pun naseb ada daftar club kt tgkt 13 tu. haaaa masuk je blik aktiviti pelajar tu, kakak abang IF tu promote dorg punye groupp. haaa aku pun peg meja dorg tulis nama. aku org pertama weii. haha bangga kejak. leuls. then dah bayar semua bagai peg meja club sanggar emas. aku aim group ni lama dah. yelaaaa mmbe aku sue promote club ni. pstu OC Amirul pun promote jgk masa orientasi. haaa jalan lahh dah mmg aku suka menari. ngehngeh. club UPEC pun aku join. catur bistari pun aku tulis nama. nak try je catur bistari ni. aku tak pena main punn. tp abang OC shahrul rajin promote so aku join je. hiks. pstu club music pun aku join. haaaaaa abg OC shahrul paling rajin promote club kosiswa. siap ckp kt aku kalau aku tak join dia nak sekeh aku haha amboihh abg OC shahrul nihh. kahkah. k dah hbs daftar tu bazir masa dgn mgadap phone yg tak seberapa online twitter n pesbuk. then around 12.30 turun tgkt 11 carik cls n duduk. dah ramai. rajen mereka ni :3 soooooo, aku amek keputusan utk duduk depan sekali. aku ni mmg gini. kalau boleh nak duduk tmpt lecturer tu. ehhh HHAHA over fatin over kau nyahh. cls ni cls principle of economics. nama sir tu sir adlin. dia pun sam over mcm aku. kahkah. just ice breaking session. ouh boringgggg HAHA . then dah hbs cls tu peg pulak cls financial accounting. cam biasa duduk depan. aku ni agak bising ah dlm cls tu, bergerak ke sana sini. kuikui. sir ni nama dia sir syafiq. k dia pilih aku jadi class rep. k k k k k . dia bagi ketas surok aku fotostat k. tak ksh lah. fotostat je punn. sir ni mengajar dah. mak aii. siap bagi task kt ktorg. phewwww. then peg kedai bu fotostat ketas sir syafiq bagi pstu beli bku arab yg sir ahmad bagi. banyak duet weii kena guna. sabau je lahh.then peg bank keluarkan duet. jalan sket ah dari kampus tu. pstu patah balik naik bas peg klcc amek lrt kt situ then blk ke hostel. elok je smpai hostel peg cafe order food. then naik blik makan smbil tgk muvie smbil online smbil chatting. kuikui hbs makan tu peg mandi siap sume pstu ngadap lappy blk haha.pstu kul 9 siapa lebih kurang turun lobi ada meeting hostel. k . dorg bebel pasal rules n regulations hostel semua. time ni ngntok hbs dah. cucuk earphone dga lagu pun takleykalahkan ngntok aku ni. kuikui. then pilih ketua n penolong. masuk tgkt 4. dgn yakin mst aku tak terpilih punye lah sbb akak tu just pick random yg jadi ketua penolong. ttbe akak tu pgl "nur fatin azrin bt shahidan" terus hilang ngntok aku bila akk tu pgl nama aku. dia suro aku jadi penolong ketua aras 4. k. dia suro aku kedepan tulis nama. aku dgn selekeh2 shawl tak betul peg kt depan tulis nama andddddd perkenalkan diri. fuyooooo jalan je laaaaa. pstu dah hbs meeting naik blik n tulis blog :D

haaaa hbs punnn. tak byk kann. senanye dah ngntok tp nak update jgk. hihi.
k lah nak undur diri beradu. heee
selamat malam blogger!
takecare xoxo assalamualaikummm :)
day two :)

0 comment... add one now