day threeeeeee

haiiiiii sumorangggggg :D

reen hereee. meh sni nak cerita sket pasal harini. meh meh duduk dekat ngn saya mehh. ecece. mcm ada byk org je yg nak dga :3
belakang kira lah tu. okayyy meh sni nak story2. hikhik

bismillahhirahmannirrahimmmm.
mcm biasa 5.45 alarm phone aku berbunyik. lagu one way or another. seronok lagu tu. dga lerrr. mcm biasa jgk aku snooze 2 3 kali then baru bgn solat semua. elelele engkorang pun cmtu jgk kann? tawu dahh :p hahaha k enuf reen. then lepas solat semua, menuju ke meja belajar n bkak lappy. haha. bkak segala jenis social networking twitter facebook blog youtube dga lagu. kuikui. then check fb sape yg dah bangun pepagi. ouhh OC amirul dah hidup. memandangkan bosan taktwu nak chat ngn sape, IM lah ngn OC amirul wish morning gituuu. awww :P hahahaha ouh yeee pagi td aku mkn roti buuterscotch 3 keping. ni adalah disebabkan kemalasan aku utk ke cafe. kuikui. then hbs IM ngn OC amirul bkak youtube tgk miley cyrus punye music video. lagu we cant stop and wrecking ball. ohmaiiiii sumpah terkejut,sumpah lain gilaaaaaa. biatch gilaaaaa. bebudak 18 ke bawah dinasihatkan jgn tgk video tu okayyy. tak elok sgt. kuikui. okayy sambung cerita. haha then mandi sesiap semua. dugaan sgt mandi pagipagi. sejuk gilaaaaa :3 pstu siap semua tepat 9.55 turn lobi tgu bas. yeahh i hate this part. waitingggggggggg for the bus. then gerak laaaa smpai campus terus menuju ke tgkt 13. ouh ye lupa nak bgtau harini da amek gmba ID. ouh yeee aku pkai tdg hitam je sbb malas nak iron tdg. kuikui. lantak laa. then beratur laaa tgu turn. naseb baik kejap je kena tgu. lps amek gmba tu teman yana peg tgk kt tmpt dftar club. haaaa padat mampat semua ckup laaaa. haha ingt nak dftar utk club futsal tp mcm byk sgt dah club aku masuk. kuikui :3 then aku batalkan niat aku. ecece then turun koop peg beli susu dutch lady low fat. teheee. then caril blik aku nak belajar, ouhh ada orgg. pstu peg surau duduk kt sana kekonon bkak bku arabic hbskan chapter 1. hiks k lah lulus dah chapter 1. ngehngeh pstu around 12.35 turun cls kt tgkt 11.  subject management. sir sidi. oyeahh i like him. the way he think. then bla bla bla bla bla habis la 3jam. phewww lama gilaaaaaaaa. then rehat 1jam peg surau solat sesiap semua. 30mins before cls strt aku dah terpacak dlm cls. mcm biasa. muka aku ni jgk ddk meja depan sekali. kuikui :3 pstu bg briefing utk cls writing semua. pstu ice breaking session. haaa part ni yg seronok. yg she pun boleh jadi he. nervous katanya. tak kurang yg malu nak ngadap classmates, pndg lecturer je. haihh pelbagai ragam. seronok ah jgk kt dorg. haha. the mdm bagi test sket. wuuuuuu. kata madam tu nak tgl english kita ni cano. adoii aku engish ni so so je. kalau ckp grammar berterabur jgk lah. haha. tgk2 kertas tu haaaa single plural countable uncountable. ouhhh boleh laaaa jawab ekeke ;p then hbs cls kul 7.20. terus turun bawahhh, berebut naik bas nak blk hostel laaa. around 8 smpai hostel bersihkan diri solat semua. pstu turun cafe peg beli food. bungkus jeee. aku tak suka mkn kt cafe. taktwu lah kenapa. since matrik lagi haaaa. dah naik blik tu bkak lappy sambil mkn smbil tgk muvie. teheee :D lps hbs mkn tu terus bkak blog nak update aktiviti aku harini. pastu ttbe dpt txt daripada OC amirul. dia ckp blog aku klaka? kelakar ke engkorang? mcm tak de je.. yeeee mmg ada nama dia kt setiap post aku. haha biarlahh. dia pun tak marah kannn. kann OC amirul? :p hahaha. pstu yg melambatkan aku update blog ni sbb en fahim call aku. haaaaaaa. tak sht sht lagi budak tu. sabar je lah. org ckp taknak dga. leuls. okayy enuf reen. enuf merepek. haha. 

ekcelli dah ngntok ni. ckup ah cerita smpaisni . esok kita update lagi. okayyy goodnite! mmuahh sket xoxo babai ;)
day threeeeeee

0 comment... add one now