cukup sabar dah ni.

hai sayang sayang sekalian.
mmuah sket :* hihi

meh sini aku nak cerita kejadian yang membuat temperature aku naik. seriously mmg takley dimaafkan.

pada suatu hari, mcm biasa laaa. kalau hari jumaat cls aku kul 6 start. n bas yg paling last boleh hnta peg kampus is 4 petang. dah siap2 tu turun ah peg lobi menunggu. biasanya bas ni lewat 10mins. haihhh. tak reti nak punctual. aku ni pantang org lmbt sket. lmbt sket aku bebel kt twitter. kuikui. tgu punye tgu 4.15, 4.30, 4.40. kul 4.40 aku bkak facebook ISE tu then post status kt situ. sekadar meluahkan perasaan. ecece. sekali ngn OC amirul aku bgtau. haha. then kul 4.45 4.50 5.05 taaaaaaaakkkk smpai jugak. haishhh mmg panas ah tunggu. at least kalau taknak dtg ke ada hal ke pe bgtau ah. dah byr 400 woooo. ni tak senyap je cmtu. last2 ktorg reramai naik taxi smpai lrt bangsar. pstu naik lrt peg klcc. dah tu 30mins jgk ah tgu depan klcc sementara tgu bas. ohmaii. penat woi tgu. sabar je lah. dah smpai terus peg cls ah. dlm pukul 6.45 lah. cls strt pukul 6 taw. lmbt 45mins. aku ni dah lah class rep. dtg lmbt pulak. cano? naseb miss tu okay jee. tp miss tu ajar best ah, tak rasa ngntok mcm cls eco. kuikui. sorry lah sir adlin. then 7.15 smpai kul 8 rehat solat. pstu smbung smpai kul 8.40. settle pasal group assignment apa bagai. kul 9 jgk ah hbs. haha. pstu tgu bas. sementara tgu bas tu, lepak ngn Aqif dlu. borak borak smpai bas aku dtg. dlm jadual bas kul 9.30 tp dtg kul 9.40. sabar je lah hati ni. kuikui. oh ye Aqif, thanks for the kitkat :D hihi then kul 10 smpai la hostel ingt nak peg cafe nak dinner tp ramai org. batalkan niat. kita minum air masak je laaaaa. kuikui

haaaaa, dah hbs bebel pasal isu harini. senanye ngntok sbb lepas subuh td tak tdo terus bkak lappy bkak blog twitter facebook. hewhew.

selamat malam blogger :D sleeptite xoxo :))
cukup sabar dah ni.

1 comment... add one now

Najwa Erbert Najwa Erbert 21 September, 2013
blogwalking~~ join segmen E jomm http://snapanyway.blogspot.com/2013/09/aktiviti-blogwalking-dengan-e.html