ceritera di class arab.


haaaaiiii engkoranggggg :D
sihat? makan dah? :)

haaa elok la kalau dah mkn semua. hihi. 

ni nak cerita sikit pasal class arab aku semalam. semalam punye cerita. lahaiii bukan taknak update semalam tp banyak keje haa. smpai hostel pun kul 10.15. haihh tak patut betul drebar bas datang amek ktorg lmbt :3 

cls ktorg start kul 7. guess whattttt? takde sape sorg laki pun yg dtg. ohmaiii. mana laaa jejaka IF61B ni. nak kata sesat punn, ni cls kedua. ishhh tak patut tinggal sir je yg laki. tak patut betul. kuikui :3 yeahh belajar basic arab lah kiranya. belajar balik cano nak baca nombor dalam arab. mak aiii lama dah tinggal. mana ingt weii. hahah. kena belajar blk pen dlm arab, kerusi la, meja lah, buku . kira mcm bebudak skola darjah satu punye bahasa arab lahh. ada gnba gituuu. ceni haaaa


tgk dalam gmba tuuuu. pintu dalam bahasa arab, beg laaa. hahaha. bagi yg ada basic takde problem la awal2 gini. cam aku lerr. relax jeee. hahah. yg lawaknye mmbe2 aku yg yg lain. tersalah sebut laaaa. ada yg tak reti sebut punn. hmm cano tu? :3 aiyoooo. sir ni strict sket. kalau kau sebut salah, habis lah kau. dia suro kau repeat smpai kau sebut bebetul. qalqalah kena betul occay. haha. segala jenis tulisan dalam bku tu ktorg kena baca dlm arab. liyana dah gelabah bila turn dia kena bgn. aku gelak jeee. klaka sgt. tp fun la. tak stress blaja. ni dia nak buat replacement cls utk ktorg dlm mgu ni jgk. ayokk! dia nak soal ktorg nombor2. mak aiii. sabar je lah. ni aku ada share video arabic sket ngn korg. hope dpt bantu korang walaupun tak byk :) heee




ini hari ni punye cerita.
cerita dia aku ada 2 cls harini. kul 1 start smpai kul 4. cls aku pukul 1 taw start. tp kul 10 aku dtg. RAJIN kan akuuu -- haihhh dah jadual bas cenggitu. soooo, nak taknak kena jgk lah peg kul 10. dah smpai tu peg tgkt 8 jumpa admin bla bla bla bla then peg library siapkan keje yg taktwu. haihh susah jgk  takde basic eco ni. mcm biasa aku masuk library tu terus aku sarung sweater. sejuk nokharommm :3 then peg amek gmba masa MSR. rm15 melayang. hikhik. theen masuk laaa cls eco kul 1. bertambah tambah org wehh. amboii penuh la cls aku tu. naseb tmpt aku takde sape amek :P yelaaaaa sape je laaaa nak duduk kt depaaaaaaannnnnnn seksli ngadap lecturer. aku je berani. haha. ajak Aqif dok depan, mmg takkan laaaa bdk tu kannn :p whooppps sorry Aqif, termengumpat you. hahhahaha :p then bincang latihan dia bagi. whoaaaaa walaupun aku takde basic dlm eco, dgn bantuan diaaa, aku mampu buat bnde ni , circular flow diagram,



tadaaaaaaa, pencapaian yang agak membanggakan laaa utk aku yg taktwu jadah ape ni :3 yang paling aku terkejutnyeeeee, aku tak ngntok dalam cls sir ni wehhh. ni dah mgu ke 3 aku blaja eco ngn dia. first and second cls dia sumpah ngntok. dia bla bla bla bla bla satu jadah ape pun tak phm. makan gula gula pun takde function. punye ngntoknye lah kannn. tp harini tak ngntok wehhh. hahaha. nak bangga kejak. hahaha. then dah hbs cls tu, peg cls financial accounting. mcm biasa dlm cls dia ni, biasa jeee, takde yg fun pun. kuikui. then 6.30 hbs cls, peg beli food kt kedai ape tah. then tgu laaaaa bas smpai kul 7.30. blerghhhh benci sungguh aku kena tunggu2 ni. then smpai je hostel, makannnnnnnn . nasi goreng USA. sedap weh :D then dah hbs mkn tu, terusssss update blog ni. yelaaa dah bape hari tak update. bkn ape, tak berkesempatan nak tulis :3

okay lah sayang sayang sekalian, aku taknak bebel panjang2. aku ni harini tak berapa nak sihat. sooo, aku nak tdo.

selamat malam semuanya. mimpi indah ye :) xoxo

salam sayang, 
fatin fuentebella ^.^


0 comment... add one now