alkisah di petang hari

sebenarnye dah ngntok tp nak tulis jgk :3 
heeee.

begini ceritanya...

tepat kul 3.55 lepas dah sesiap semua turun ke lobi hostel tgu bas. pastu naik blik blk sbb power bank terlupa nak bawak. power bank is very important yknow. HAHA. elok smpai lobi duduk 30 saat bas pun datang. aku mcm biasa ah. mmg carik tmpt duduk paling belakang sekali. masuk je dlm bas , ouhh ada budak laki rupenye. masuk je la smpai ke belakang. kuikui. dlm 30mins smpai ah campus aku. tgk jam kul 4.30. oh mannn lama lagi. sooo naik lif berkuasa tinggi tu peg tgkt 13A , usha usha library. then stay sana kejak. yg syoknye sebelah tu condo rasanya. boleh usha org mandi pool. kahkah. cerita dia library kul 5.30. sooooooooo, nak taknak keluar lah library mencarik tmpt persinggahan baru. nahhhh aku turun tgkt 13 dok surau kejak. then kul 6 aku keluar surau then ada sorg bdk ni follow aku keluar surau. laaaaa mmber group jgk. kuikui. sooo dia pun follow aku kemana saja aku peg. mcm klaka pulak. ekeke :p then peg ah koop kt tgkt bawah tu beli susu dutch lady. yelaaaa calcium tak ckup kena minum susu bebyk. haha. harga rm1.80. mahal 30sen drpd tmpt aku. cehhh. cekik darah. HAHAHA k. then lepak kt cafe bawah tu cuci mata. haaaaa ada jgk lah yg sedap mata memandang :p k k enuf fatin. HAHA then around 6.35 naik tgkt atas blk peg toilet belek muka semua then masuk cls. ouhh ramai dah yg dtg. semangat mereka ni. HAHA. then carik tmpt duduk. memandang aku masuk agak lmbt soooo agak ke belakang lah aku duduk. tak ksh ah. kuikui. menunggu jugak lah jejaka jejaka group aku. sekali masuk dgn sir. mak ai. HAHA jgn cerita lah yg dtg lagi lmbt dari sir pun ado. kuikui. ouh lupa nak bgtau. cls first aku cls arab wehh. belajar blk arab. okay lettuew. sir aku ni org jordan. okayyy. sempoi je dia. teheee. kenal2 nama semua, tulis nama kt kertas, lantik ketua cls pun habissss. cls habis awal pun sbb aircond takde. gila ape nak duduk 2jam dlm blik tertutup selama 2 jam. aku tgk sir tu pun dah start berpeluh. elok sgt ah tu cls hbs awal. hiks.
cadangnye kalau hbs cls kul 9 naik bas unikl ah. ni hbs awal so ktorg decide amek lrt n taxi. haaaa around 9 tu smpai hostel dah. ingt nak peg cafe makan,tp cafe penuh nokharomm. so, batalkan niat. naik blik makan roti butterscotch. pity tummy. takpeee esok lah mkan jawabnyeee.

k smpai situ je. dah ngntok gilaaaa. babai pembaca blog. selamat malam. mimpi indah ye. assalamualaikum :)
alkisah di petang hari

0 comment... add one now