16 September.

hai bloggerrrrrrr!

waaaaaa agak lama tak hupdate blog. ni semua gara gara baby Asus aku sorg tu buat hal. sabar je lah. kuikui.

tu haaa 16 september, engkorang tawu ke hari ape? Hari Malaysian lah wehh. sooooooo, aku nak wish kt korang selamat hari malaysia. hikhik. tawu keee yg ke berapa thn? haaa jawab jawab :p yg ke 50 laaaa. hihi kbai tu sket je nak ckp. yg bawah ni aku nak bebel merepek merapu apa bagai. teheeeee.

ni cerita kt rumah laaa. bangun pagi solat semua then habiskan satu novel ni. interesting. tajuk dia tak serapuh daun maple. you guys shud baca lah. hewhew. then golek2 punye golek dah kul 9. then bekpes dlu ngn fmly. then mandi semua bergerak lah ke kedai nak beli shampoo. okayy aku park kereta elok je dlm kotak parking tu lah kann. then bila keluar kedai tu, damn it. ada kereta block kereta. sumpah rasa nak mencarut time tu. dia parking tu takde laaa bebetul belakang kereta aku tp still tak muat jgk nak keluar. aku punye lah tnye org dlm kedai aku peg tu tp takde wehhh. sumpah panas hati. semua harsh word aku dah keluar. kurang diajar punye manusia. ada otak tak reti guna leklok.  nak dekat setengah jam jgk aku tgu. serious fcuk. haihhh. naseb kereta sebelah aku tu dah bla, so aku pusing amek tmpt dia then boleh reverse. kalau aku tawu sape punye kereta tu mmg aku bagi dia jelingan maut aku laaaa. tawu ah kereta besar. patut aku kasi calar sket kereta dia baru padan muka dia. zzzz. then peg avon beli eyeliner. kekononnye nak beli eyeliner je lps selak selak bku tu haaaa 50 jgk melayang. kuikui. haaaa org avon ni pun senget jgk. aku mintak eyeliner kaler purple dia bagi kaler grey. aku dah ada kot warna tu. haihh. sabar je lah . then peg duplicate kunci. pstu peg hari hari beli palazo. then blk ah rumah. rehat ah penat jalan td. ecece. rehat aku biasanya bkn tdo tp bkak pesbuk n twitter. hahaha. kalau nak tdo, tdo mlm la wei. baru feeling :p haha then mandi n lunch. mmg kt rumah aku mkn bebyk sbb cafe kt hostel aku tak sedap. sumpah tak sedap T.T wuuuuu me is soooo sad yknow. hmmm then kemas barang nak blk hostel. then couz dtg rumah. aiyoooo melayan lah kejak. guest dtg kannn. then lps asar baru bertolak from rumah. dari rumah aku ke hostel aku ni ada laaa dlm 30mins. dekat je senanye. mmg tiap minggu boleh blk.kuikui. tp kalau dah blk mmg tak buat keje lah aku. haha. then dah smpai hostel unpack brg. pstu terusssssss bkak lappy bksk twitter pesbuk blog apa bagai. haha kt rumah aku busy sket yelaaaa jadi part time maid kt rumah sendiri. kuikui. ni dah smpai hostel kurang ah sket keje aku. ngehngeh. then mandi solat semua. pstu dinner. mkn mekdi. masa otw ke hostel singgah drive thru mekdi. haaa elok lerrr. takde la aku kena peg mkn kt cafe bwh tu. hewhew. lps mkn tu ngadap lappy blk laaa, terus update blog. sementara aku tga menulis ni, menjawab whatsapp Aqif n wechat AA. tu yg lembab sket tu. kalau tak 30mins boleh siap dah. hiks. haaaaa lagi satu, senanye aku ada keje kena buat, kira assignment laaa. esok nak kena hnta. hmm memandangkan esok cls pukul 1 mungkin aku sempat buat esok. tak sempat ah buat mlm ni. ngntok dah :( hewhew

k laaa takde bnde nak cerita dah :3

ehhh kejakkkk, ni nak bgtau ni,  kawan saya ni comel orangnye nama dia adam afieq. dia suro tulis ni. kbaiiii hahaha :p

k la ckup la utk harini. selamat malam bloggersss. mimpi indah ye. assalamualaikum :)

16 September.

0 comment... add one now