tired day :')

Assalamualaikum koranggg !
hye hyeeee blogger semua :D
korang tga buat apa tu ?
aku tga nak update blog nie before peg kolej blk esok . 
sedih laaaaaa cuti kejap je . 
nie sume gara2 KAKOM . 
KAKOM ? 
KAKOM tu apa ? 
korang twu ke ?
meh snie aku gtaw . 
KAKOM tu ialah karnival kokurikulum matrikulasi . haaa , sume kolej matriks akan dtg kolej ktorg sbb ktorg jadi tuan rumah :D
hadoii . seyes penat ouh . 
mcm2 kne buat . haish . naseb lahhh .
yg tak bestnye kolej aku jd tuan rumah . kenapa lah tak kt perlis ke kedah ke perak ke , jauh lah sket . addoiiii . nie selangor je . hehe
KAKOM nie aku join menari . ptndingan enari . yeah susah gilaaa blaja tarian jawa . wish ktorg menang ea :D hehe

ehh , ape nieeee . lari dari topic nie :P
pagi2 tadi bgn kul 8 . terus peg mandi n makan bfst ngn mama ngn ayah . pastu ikot ayah peg servis kete . hujan time tu . best gilaaaa :D
then balik hantar ayah kt rumah siap2 , peg jumpa adek angkt aku , iena . sebok dia nak jmpe aku . aku pun bwk lah dia peg alamanda . ktorg peg bfst kt situ then ktorg beli seluar ladybug same pattern . comel gilaaa :D
then ingt nak tgk wayang tp cte sume tak best -.- last2 peg jusco equine beli testpad . 
then peg brg personal sket n hantar iena blk . pastu keluarkan duet , peg avoin beli brg sket . huishhh , penat kottt :')
then balik tu mama ajak peg giant pulakkk . kne lah ikot peg giant . adoii . then blk tu peg amek kete , kne drive lagi . kete byk -.- tu yg tak best tu . takley drive lajulaju :D then , mlm nie baru terasa period pain . ohgoshh tersangatlah saket smpai sekarang nie :/ then dinner sume2 tu , pastu menglock kan diri dlm bilik :D
n terus online n text ngn org , dga lagu sambil baring depan lapppy aku nie :')

conclusionnye :
penat ooooo harinie . non stop jalan jalan drive kete dari pagi smpai ptg . mlm nie lah yg boleh rest sket :') 

yg paling sedih , kne balik kolej esok :/

k lah , dah taktwu nak ckp ape . nie nak tunjuk gmbr mengada aku . sory saya tak comel :')




gambar nie dah selamat disemadikan dekat facebook :D
add saya okeyy - fatin fuentebella 
^_^



nie masa kt fitting room . HAHA . tgu mama lmbt sgt ;P









nie dalam bilik :D hehe


dlm bilik jgk :D


muka gedik cmnie lah HAHA :P


haaa , aku paling sukaaa gambar nieh :P



okey dah taktwu nak cerita apa2 . byebye . 
takecare korang . 
jaga diri . 
Assalamualaikumm ^_^
mmuaaahhh :*
XOXO


2 comments.. read them below or add one

admin admin 12 November, 2011
jom follow blog saya ni juga jomwayangku.blogspot.com