KAKOM 2011

Assalamualaikumm ! 
hyeeeee gorgeous hyeee handsome :D
korang sht ? 
aku sht je nieh .
penat je tak hbs lagi nie . 
kenapa aku penat ?
haaaa , korang ada baca post aku yg sblm nie kan . 
aku ada cerita pasal KAKOM kann . 
ingt lagi tak ? 
kalau tak ingt , baca entry sblm nie blk ^^

nie lepas brtungkus lumus dgn KAKOM , aku nak  cerita serba sedikit sepanjang KAKOM bjalan selama 1 week lebih nie (:

hari pertama : SELASA

haihhh , muka2 yang dtg semua sedih termasuk aku sbb sempat cuti 4 hari jeee . sedih gilaaa . pukul 12 smpai , check in kul 2 . adoii . lepak ngn mummy nor . dia ajak makan . freee . lecturer punya :D hehe then jenjalan kt cubicle . ada ke lecturer laen ckp , nie anak angkt ke . HAHA pastu mummy gelak , dia ckp dancer I , vogue tak ? malu seyhh . HAHA ape lah mummy nie :')

then dah amek kunci peg lah bilik yg ktorg ditempatkan . aku ngn bdk kebu . ada rohana , qaisha n sue . 
ouh yea , naseb tingkat 1 . 
blok lelaki HAHA
AL - T1 - 23 . 
haishh . masok2 je bilik , bau yg kurang enak . takpelah , lelaki kannn . 
cuba memahami . dpt katil yg tepi tingkap . okey lah . bkak2 je tingkap teeeeetttt ada 1 bnde tertinggal -.- pndai2 lah korang teka . mls nak ckp . HAHA
then kul 4 dah strt latihan . oiii , gila penat . naseb ada aircond :') bilik mmg tak sempat kemas dah mcm ape tah . 

hari kedua :  RABU

ouh yea , mcm biasa . latihan latihan latihan . mkn same2 ngn kontijen , pjumpaan teknikal ape bagai . haihh . tak free langsung :')
hari nie jgk kontijen laen dtg . ouh yeaaa , halim adaaaa . bdk kelas aku masa f5 laaa . masok basketball tuuu :D
boleh pulak dorg sesat . mwahahaha . matriks perak . KMPk . 
ada 13 kontijen lagi dtg . whoaaa , aku mmg teruja bila dorang dtg :D
ble dorang sume dtg , ada taklimat utk semua atlet . mak aiii , penuh kosmik tu . lebih kurang 4ribu pelajar dtg . huishhh . gilaaa laaaa ramai (:
ktorg sume tdo 12 mlm . haih . penattt . 

hari ketiga : KHAMIS

perjumpaan dgn TPM . ouh yea , aku join choir jgk . yea kne buat performance dpn dia . haih . tp takpe . everything okeyy . ilikeee :D
hehe. then dpt mkn free lah . then strt blk latihan tarian . menari menari menari -.-
tp takpe . aku suka (:

hari keempat : JUMAAT 

KAKOM dah strt . whoaaa , semakin terasa bahang2 pertandingan menari . gila cuak :')
yg menari ktorg cuba pentas , lighting lagi . ktorg pnye prtndingan malam so tht everyone can watch us perform . 
ouh yea sgt seram :')
gerai pun strt bkak . yg sedap keropok lekor je laaaa . HAHA hbs beli tu je :D
sedih ! :D
more practce prctce n prctce . yea , hbngn bdk2 kebu makin rapat . Alhmdulilah (:
sumenye terdiri daripada akaun , modul 1 , modul 2 , modul 3 , pst pdt sume adaa :')

hari kelima : SABTU 

mcm biasa pagi2 mkn same2 ngn bdk2 kebu , strt prctising , cheering for KMS team then latihan menari for pertandingan . me and eima busy membahagi diri peg latihan menari utk persembahan , latihan menari utk pertandingan n jgk choir :D
ehehhe , penaaattt ^^v
tu lah nak masok sume sgtt . 
HAHA
peg mkn , cheer cheer cuci mata sume ada . HAHA
thennn , encik ab hafiz ada dt . jumpa dia sekejap . amek gambar dgn dia . 
ouh yea , first impression , dia nmpk chby sket . bkn apa . first time aku tgk dia kt perlis , ohgosgg gila kurus :D HAHA then harinie jumpa fahmi jgk . dtg jmpe kwn dia . terkejut aku . naseb tga rest . so , lari jap lah jmpe dia (:
takde perubahan dia nie . HAHA

hari keenam : AHAD

mcm biasa mkn sama2 cheers latihan menari sume , this day pertandingan kebudayaan sesi 1 dah mula . whoaaa , gila cuak , tarian piring ape bagai sume ada :') hehe . quite bored n sgt2 sleepy :') hari nie pun cbe kostum . ohgoshh , gila susah nak menari bila pkai kostum tu :') mlm nie ktorg tdo awal . takmo stress2 :D ktorg sume tdo awal mlm nie . 

hari ketujuh : ISNIN

whoaaa , ktorg pnye turn . pagi tu ktorg buat latihan sket . then lunch together , mandi mndi sume2 tu . kul 2 bkumpul blk kt gym . makeup session strt . whoa , kul 2 dah strt ooo . tp seyes gila laaaaaa sorang2 kne makeup . dgn closet ape bagai . lps dah makeup lagi cuak :P HAHA then kul 9 30 turn ktorg . yeah turn ktorg last sekali .
naaahh , result keluar mlm tu . malangnye ktorg bkn top 3 :')
ktorg pnye lawan ssgt2 hebat . but its okeyh . one of our mmber dpt penari perempuan terbaek . proud of you ! (:
 lepas menari sesi fotografi ada . bmcam pose ktorg buat . penat senyum penat pose . hehe . then dah hbs tu peg gym blk tuka baju . then blk bilik . sume penat sume tdo . 

hari kelapan : SELASA

yeaa , ktorg kepenatan smpai kul 9 ktorg baru bgn . haaaa , amek kau :P HAHA then sebok2 cheers , jumpa mmbe lama , me n eima sebok peg choir , latihan persembahan menari . ouh yeaa , tgk olahraga . yea best gilaaa . seksi2 dorang . HAHA . kidding lah ^^
ptg tu ktorg ada performance utk choir , whoa , byk camera . gila best :D hehhehe . mlm pulak tak buat ape . ktorg 1 blik borak2 . yeah , best sgt time nie . sume nye terluah :') hehe sgt2 suka ktorg rapat gilaaaa (: mlmtu peg gerai beli baju sket sblm tutup . amek gmbar sama2 ngn kontijen laen :D hehe . okey kul 11 tutup kedai . penat tdo . blik still bersepah HAHA

hari kesembilan : RABU

rehearsal latihan menari persembahan . yeah sgt panas dan penat :')
yg nie pulak strt makeup kul 5 . haihh rmai btol . nk kne makeup utk 50 student :D HAHA gila tak gilaa . tp sempat . ktorg buat tarian joget serampang laut :D best gilaaaa ;D penutup yg sgt2 menarik :D hbs tu kul 11 . then peg carik makan ! keropok lekor lagi . mlm tu sempat kemas baju sket je . penat sgt smpai tertdo ;') hehe 

hari kesepuluh : KHAMIS 

breakfast sama2 ngn bdk2 kebu . kemas brg , bwk turun barang , check out . angkt brg peg blik sendiri blk . yeah its over . byebye bus laen yg dah bla :D HAHA then peg outing . peg JJ . mak aiiii , jauh gilaaaaa -.- ingt sekejap je . sume tdo je. HAHA then peg sana karaoke timeee . release tension laaa . hHAHA then blk smbung kemas blik :D mlm tu tdo awal gilaaaa :D

KAKOM over 

hari jumaat , sume bdk pst blk kolej blk . sbb ape ? mUET lah . HAHA . sume mengeluh tak nak blk . tak ckup2 ke cuti koranggg . aku nie lagi laaaa . takde cuti punn -.- haihh sentuh bku sket je :D hehe . cafe carina sume tutup . sedih . koop pun tutup :')pagi tu mkn roti je ; HAHA mlas nak peg orion . jauhh .  HAHA

hari sabtu , hari nie laaa . MUET start . ouh yea , alhmdulillah sume bjalan lancar (: hbs je muet carina tutup lagi . then ktorg outing mkn mcd . yumyum :D then blk tu mndi basuh baju then dtg surau smpai skrg :D hehe . 

dah2 taktwu nak cerita ape . 
nie aku nak share gmbar sket , tgk lah :')












































































okey dah taktwu nak ckp ape . byeee korang takecare ^_^ 
mmmuaaaahh :*
Assalamualaikumm (:

0 comment... add one now