everything and more :')

Huishh , tajuk entry mcm lagu dvd archuleta . HAHA
yelaaaa , boyfriend aku tu :D
oopssiee . ouh hyeeee !
Assalamualaikumm semua!
hye hyee hyeeeee blogger :D
gilaaaaaaaa rindu korang ouh . 
korang ape cite skg?
sgt sedih kita tak rapat mcm dlu :/
sokeyh lah . 
harinie aku nak cerita ape aku buat selama aku tak update blog aku nie :')

sejak aku sambung study nie , aku tersangat lah busy . dgn assignment yg blmbak , tuto blmbak smpai tak sempat nak siap . smpai kne tiru kwn , smpai susah nak online, smpai tak sempat nak update blog jgk . smpai sume lah . kesian http://fatinfuentebella.blogspot.com kannnn :')

lepas raya haritu mcm2 berlaku :

memandangkan hari raya dah lepas kan , so PSPM pun dah makin dekat . so , everyone busy dgn pelajaran masing2 , yg join KAKOM sume sebok buat latihan termasuk aku . mmg tersangat lah busy . hmm
kau kau kau pun busy kannn ?
hehe

ouh ya , aku join menari competition . and yess first time latihan menari , damn damn damn saket gilaaaaaaaa kaki aku . bkn aku sorg je , sume gurl yg menari . yelaaa ktorg menari tarian jawa . tarian jawa nie memerlukan kita utk mem 'bent' kan kaki kita everytime . tersangat lah lenguh kaki n tgn aku . gila tak gila . lepas tu 3 4 hari jgk kaki aku saket . nak naik turun tangga tersangat lah susah :')
then ble next latihan saket jgk tp tak lah teruk mcm first latihan. latihan ktorg setiap jumaat n sabtu . naseb koreographer dia sporting :D
lecturer sume sebok nak habiskan syllabus dgn masa yg ada . student pulak sebok peg jumpa lecturer kalau ada masa free . kalau kalau ada yg taktwu . 
kalau dlu sebelum UPS , ape je lah ktorg buat pun aku taktwu . sekali ngn roommates aku . haish .

then MUET speaking . ouh yeah Alhmdulillah ktorg dpt soalan yg senang n dpt jwb semuanye :')
speaking kannn :D

lepas je MUET tu sume makin busy , stdy stdy stdy stdy stdy . gila doe . tdo lmbt hari2 . sume dah jadi mata panda . asal ngntok je telan megi , keropok choc , gula2 :D
ish ish ish . hehe
ouh yaa , thn nie byk gilaaaa aku mkn mekdi . gila btol . haish . kalau mama twu nie , mati aku :P hikhik . 
lepas tuu , ada pulak bdk kuliah aku curik number phone aku time tga topup . sesedap oren dia . tak reti mnx ke . naseb kenal . HAHA
amboiiii mcm2 ragam kannn manusia nieh . 

masa exam week , roommates aku dah siap pack brg . amboiii gilaaa awal . aku je tak semangat nak pack brg . byk sgt . adehh . hari nak blk tu baru aku kemas . hehe . naseb sempat . ambek kau . nak dekat 10 beg lah aku bwk blk . sume gara gara KAKOM . sume kne kosongkan asrama . dah blk yg best tu . tp cuti smpai selasa nie je :/ sume salah KAKOM jgk :P hehe . tu lah kau fatinn , sape suro join ptndingan menari tu . HAHA :D

balik rumah unpack barang pastu online 24/7 . HHAHHA :D
then tdo pun kul 10 dah tdo .  nak ganti blk tdo yg tak ckup kt matriks tu :D
hehe . sepatotnye aku update blog hari khae=mes tu tp penat pnye pasal , cancel lah . tdo kul 10 , ape boleh buat :D
heee
then hari sbtu pun tak buat apa . malas nak update jgk . nie haaaa baru terasa nak update (:
mcm2 nak cerita . 
number matriks aku pnjangg
MS1123684397
praktkum aku
SM1K3P5 .
ouh yaaaa, classmates aku sume gorgeous ouh . mcm aku .
mwehhehe :D
nnt aku upload ktorg pnye gmbar . yg plg best sume ckp aku ada scandal ngn classmate aku sendiri -.-
classmate je pun . biarlah rapat . 
hadui . manusia manusia -.-
naseb aku nie jenis yg baek tak jawab blk . mulut tak laser
kalau tak , mmg kne dah kauu . HAHA 
garang tak garang tak ? :P
hikhik

hari nie kan hari ahad , so 
SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA GUYSS (:
kesian lembu kannn :')
takpelah ^_^


seyes nie gilaaaa rindu korang ouh :')

ouh , nie nak share gambar sket (:


nie gambar roomates aku . lagi sorang tak join pulak . tak muat gambar ^_^
hee


nie masa stdy week . tension amek lah gmbar . webcam ! HAHA


nie classmates aku . haa , sorang takde sbb dia yg amek gambar nie :P HAHA


gambar nie sbnrnye nak tunjuk cincin bertunang aku tu . HAHA
kidding lah . sape lah yg nak kann kt aku nie :')


ouh nie gambar before outing . mst lah kne pose dlu kann . maaf saya tak reti pose :')


nie masa bila tah . sume kena sama . tak best btol :P 
sorry malas nak rotate ^_^ hehe
ktorg sume sama kecik je ouh :D HAHA


nie masa jamuan futsal . makan sedap gilaaaaa . dpt teddybear lagitu :D
hehe


ouh nie masa latihan tarian . aku kne angkt oooo :D hehe
excited gilaaaa . hikhik ada video tp tak reti nak upload dlm blog :P
so , kalau nak tgk , jumpa saya okeyyy ;)
hehehe


dah lah . aku taktwu nak cte ape dah . nnt lah esok ke aku update lagi sekali before blk KMS blk . 

byeeeee korangg ^_^
mmuuuuaaahhh :*
takecare (:


4 comments.. read them below or add one

Ku Azhar Ku Azhar 06 November, 2011
waahh!! dha de cincin tunang!! hehehe
Fatin Bella Fatin Bella 06 November, 2011
HAHA gurau jeee yg tu :P
Gary Asip Gary Asip 06 November, 2011
aq pun ikut tarian gak.. ni yang buat semangat nak upload gambar masa latihan ni.. hehehe~..