everything and more :')

Huishh , tajuk entry mcm lagu dvd archuleta . HAHA
yelaaaa , boyfriend aku tu :D
oopssiee . ouh hyeeee !
Assalamualaikumm semua!
hye hyee hyeeeee blogger :D
gilaaaaaaaa rindu korang ouh . 
korang ape cite skg?
sgt sedih kita tak rapat mcm dlu :/
sokeyh lah . 
harinie aku nak cerita ape aku buat selama aku tak update blog aku nie :')

sejak aku sambung study nie , aku tersangat lah busy . dgn assignment yg blmbak , tuto blmbak smpai tak sempat nak siap . smpai kne tiru kwn , smpai susah nak online, smpai tak sempat nak update blog jgk . smpai sume lah . kesian http://fatinfuentebella.blogspot.com kannnn :')

lepas raya haritu mcm2 berlaku :

memandangkan hari raya dah lepas kan , so PSPM pun dah makin dekat . so , everyone busy dgn pelajaran masing2 , yg join KAKOM sume sebok buat latihan termasuk aku . mmg tersangat lah busy . hmm
kau kau kau pun busy kannn ?
hehe

ouh ya , aku join menari competition . and yess first time latihan menari , damn damn damn saket gilaaaaaaaa kaki aku . bkn aku sorg je , sume gurl yg menari . yelaaa ktorg menari tarian jawa . tarian jawa nie memerlukan kita utk mem 'bent' kan kaki kita everytime . tersangat lah lenguh kaki n tgn aku . gila tak gila . lepas tu 3 4 hari jgk kaki aku saket . nak naik turun tangga tersangat lah susah :')
then ble next latihan saket jgk tp tak lah teruk mcm first latihan. latihan ktorg setiap jumaat n sabtu . naseb koreographer dia sporting :D
lecturer sume sebok nak habiskan syllabus dgn masa yg ada . student pulak sebok peg jumpa lecturer kalau ada masa free . kalau kalau ada yg taktwu . 
kalau dlu sebelum UPS , ape je lah ktorg buat pun aku taktwu . sekali ngn roommates aku . haish .

then MUET speaking . ouh yeah Alhmdulillah ktorg dpt soalan yg senang n dpt jwb semuanye :')
speaking kannn :D

lepas je MUET tu sume makin busy , stdy stdy stdy stdy stdy . gila doe . tdo lmbt hari2 . sume dah jadi mata panda . asal ngntok je telan megi , keropok choc , gula2 :D
ish ish ish . hehe
ouh yaa , thn nie byk gilaaaa aku mkn mekdi . gila btol . haish . kalau mama twu nie , mati aku :P hikhik . 
lepas tuu , ada pulak bdk kuliah aku curik number phone aku time tga topup . sesedap oren dia . tak reti mnx ke . naseb kenal . HAHA
amboiiii mcm2 ragam kannn manusia nieh . 

masa exam week , roommates aku dah siap pack brg . amboiii gilaaa awal . aku je tak semangat nak pack brg . byk sgt . adehh . hari nak blk tu baru aku kemas . hehe . naseb sempat . ambek kau . nak dekat 10 beg lah aku bwk blk . sume gara gara KAKOM . sume kne kosongkan asrama . dah blk yg best tu . tp cuti smpai selasa nie je :/ sume salah KAKOM jgk :P hehe . tu lah kau fatinn , sape suro join ptndingan menari tu . HAHA :D

balik rumah unpack barang pastu online 24/7 . HHAHHA :D
then tdo pun kul 10 dah tdo .  nak ganti blk tdo yg tak ckup kt matriks tu :D
hehe . sepatotnye aku update blog hari khae=mes tu tp penat pnye pasal , cancel lah . tdo kul 10 , ape boleh buat :D
heee
then hari sbtu pun tak buat apa . malas nak update jgk . nie haaaa baru terasa nak update (:
mcm2 nak cerita . 
number matriks aku pnjangg
MS1123684397
praktkum aku
SM1K3P5 .
ouh yaaaa, classmates aku sume gorgeous ouh . mcm aku .
mwehhehe :D
nnt aku upload ktorg pnye gmbar . yg plg best sume ckp aku ada scandal ngn classmate aku sendiri -.-
classmate je pun . biarlah rapat . 
hadui . manusia manusia -.-
naseb aku nie jenis yg baek tak jawab blk . mulut tak laser
kalau tak , mmg kne dah kauu . HAHA 
garang tak garang tak ? :P
hikhik

hari nie kan hari ahad , so 
SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA GUYSS (:
kesian lembu kannn :')
takpelah ^_^


seyes nie gilaaaa rindu korang ouh :')

ouh , nie nak share gambar sket (:


nie gambar roomates aku . lagi sorang tak join pulak . tak muat gambar ^_^
hee


nie masa stdy week . tension amek lah gmbar . webcam ! HAHA


nie classmates aku . haa , sorang takde sbb dia yg amek gambar nie :P HAHA


gambar nie sbnrnye nak tunjuk cincin bertunang aku tu . HAHA
kidding lah . sape lah yg nak kann kt aku nie :')


ouh nie gambar before outing . mst lah kne pose dlu kann . maaf saya tak reti pose :')


nie masa bila tah . sume kena sama . tak best btol :P 
sorry malas nak rotate ^_^ hehe
ktorg sume sama kecik je ouh :D HAHA


nie masa jamuan futsal . makan sedap gilaaaaa . dpt teddybear lagitu :D
hehe


ouh nie masa latihan tarian . aku kne angkt oooo :D hehe
excited gilaaaa . hikhik ada video tp tak reti nak upload dlm blog :P
so , kalau nak tgk , jumpa saya okeyyy ;)
hehehe


dah lah . aku taktwu nak cte ape dah . nnt lah esok ke aku update lagi sekali before blk KMS blk . 

byeeeee korangg ^_^
mmuuuuaaahhh :*
takecare (:


4 comments.. read them below or add one

Ku Azhar Ku Azhar 06 November, 2011
waahh!! dha de cincin tunang!! hehehe
GaRy™ GaRy™ 06 November, 2011
aq pun ikut tarian gak.. ni yang buat semangat nak upload gambar masa latihan ni.. hehehe~..