help me ! :'(

koranggggggggggg ! 
tolong akuuuu :(
pejam celik pejam celik 
dah hbs dah cuti aku , 
bayangkan 2 weeks cuti , hbs sekelip mata je 
mak aiii , 
mmg zaman nie masa berlalu dgn cepat gilaaaaaaa
haishh . 
nntpejam celik pejam celik , 
aku dah kawen 
dgn sape pun aku taktwu
HAHA
okeyy fatin kau dah jauh menyimpang :D

sambung blk , 
bayangkan raya seminggu je ? 
mana ckup weh , 
rumah2 mmber tak hbs raya lagi :/
banyak lagi tak raya , 
iena lagi , nak sebut sume rumah yg aku tak raya boleh tak 
HAHA
tak jadi tak jadi :D

wehh , aku tak puas raya lagi laaaa . 
hmmm
dugaan btol thn nie :')

okeyy , azam lepas raya , 
memandangkan aku rase UPS aku terok kot , 
soooooo , 
aku bertekad utk belajar dan score 4 flat kt matriks nieh . 
aku nak buktikan kt mak bpk aku , aku boleh buat (:
korang kalau nmpk aku selalu online ke , malas2 ke , marah aku oke?
suro aku blajar okey ?
sayang korang ketat2 lah :')


okey lah , kepada yg still kt rumah n  bercuti , selamat hari raya 
korang nak peg beraya tu ingt2 lah org tersayang , bawak kereta elok2 :)
kepada yg taknak blk kolej tu , korang ckp taknak blk kolej pun korang kena blk kolej jkgk :')
mari kte banggakan mak bpk kite . 
InsyaAllah , 
berusaha tangga kejaya an :D
hehe 


haaa , nie lah aku kne jadi ble dah blk kolej blk :D
okey guyss , gtg
nak siap mandi sume2 :D
byebye takecare 
tata~
.XOXO.

ASSALAMUALAIKUM ^_^
:*


2 comments.. read them below or add one

Azam Lambert Azam Lambert 04 September, 2011
haha macam2 la dia ni...
dah2 mana ade org dah besar raye sampai sebulan. itu sume budak kecik tak sekolah je.
kena paham nanti lepas studi kena kerja pulak, lagi la tade mase nak beraya sangat.
balik kolej kan. so take a good care of yrself yaww... :)