salam merdeka raya ! :D

BAJU RAYA BARU
KASUT RAYA BARU
TUDUNG RAYA BARU
LANGSIR RAYA BARU
LAGU RAYA BARU KT BLOG
BLOG BARU JGK :D
hehe
jengjengjeng , blog aku dah baru kan kan ?
aku suka gilaaaa blog aku yg baru lps di edit nieh . 
special thanks to my gorgeous sista , IENA yg tak jemu2 mengedit blog aku yg tak seberapa nieh. hehe. XOXO ^^

iklan kt atas tu , nie baru btol2 :D

hyeeee
Assalamualaikumm . 
fatinfuentebella a.k.a reenrelphflara heree :D
haaa , first of all 
selamat tinggal Ramadhan , waaa , sahur dah takde dah , trawih pun dah takde , tadarus pun dah hbs . hmmm . 
InsyaAllah , next Ramadhan kita jumpa lagi kalau umo panjang :')
ouh ya , mula2 Ramadhan target nak turun 2 kg tapiiii 1 kg pun tak turun . haishh . tak boleh jadi nieh -.-
nieh dah raya , mst lah perut bertambah , menternak segala lemak yg boleh menyebabkan badan aku lebar ke tepi . HAHA
tak boleh jadi , kne jog nieh . 
tapii yang best nye,  
sudah ramai yg mengatakan aku nmpk kurus :D HAHA terharu doe ^^
winkwink ^^
padahal aku nie dah la underweight -.-
sepatotnye kne gemok lagi HAHA

hello hello raya :D
naah , kad raya utk korang ^^


sorry yee , 
aku tak kreatif , 
kad aku tak lawa mcm korang pnye ^^
tp aku ikhlas wish korang (:

aku nak mintak maaf dari hujung rambut hingga lah ke hujung jari kaki kalau ada buat salah secara tak sengaja @ disengajakan . ape2 pun , 0-0 okeh?
sorry lah , aku tak reti lah buat ayat berbunga2 nieh ^^v
hehe 
kepada yang blk kg tu , hati2 di jalan raya . take good care of yourself :D
ingt2 lah aku kt snie . tak blk kg :/
hmmmmmmmmm 

tp takpeee , yg tak blk kg jgk tuu , jemput lah dtg rumah raya ye :D InsyaAllah aku layan korang baek pnye ^_^
tp bgtaw lah dlu ye 
hehe .

to my dearest najwa , 
takecare yup , jgn fikirkan sgt ape yg dah jadi . be strong . aku akan ada kt sebelah kau , sokong kau . ada yang lagi baek dari dia . kau blm jmpe je . 
pape pun , enjoy your raya n birthday nnt ^_^
XOXO (:

okeyy , tu je lah entry kali nieh dulu :D
nnt aku update yg baru . 
korang takecare yee , 
kumpul duet raya byk2 , 
makan rendang byk2 :D
hehe

ASSALAMUALAIKUM ^_^
tata~
.hugs.


3 comments.. read them below or add one

sergeant keroro sergeant keroro 30 August, 2011
selamat hari raya fatin :)
GaRy™ GaRy™ 30 August, 2011
selamat hari raya!! X)
fatin fuentebella fatin fuentebella 30 August, 2011
selamat hari raya jgk korang :D