jalanjalan weh :D

hyeeee 
Assalamualaikum :D
okeyy , aku nak cerita apa yg berlaku kt aku semalam 
HAHA baru hari nie ada masa nak cerita :P
sambil tu dga lagu california king bed :D
gilaaa best lagu nieh . dga lah ^^

okeyy , bila aku dah ready nak hantar adek aku peg skola dgn sweater tutup kepala *malas nak pkai tdg sbb ngntok ag -.-
untunglaaaa blk kolej kne buli hantar adek skola . 
keluar blik pastu tgk dia tga sedap baring kt ruamg tamu , haishh . 
tak peg skola lah pulak bdk nieh -.-
adek aku yg last tu pon tak peg skola , tak sht . 
hmmm . smpai sekarang pon tak sht2 ag , cmne lah nak raya :/

aku gerak mines smlm ngn farah hani . date lah kiranya ^^
act , aku nak beli kasot raya , tak beli lagi . HHAHA
dah nal raya baru nak beli -.-
nak buat cmne , takde size , kecik sgt kaki aku -.-
ahha , naseb baek byk kedai kasut kt mines nieh . 
then , gerak ngn dia kt first kedai nieh , pusing punya pusing takde yg berkenan . ouh ya , aku sgt cerewet -.- aku pon taktwu kenapa . haish . 
WEIRD -.-
then , ble aku nak keluar kedai tu , ada sorang mamat nie komplot ngn kwn dia  mnx num phone aku , 
"awak , kawan saya nak mintak number phone awak , boleh bagi tak ? "
dalam hati aku , AMBOI , sesedap oren je kau mnx number phone aku -.-
dengan selamba badak , aku bla je lah from situ . 
teros hilang mood aku nak beli kasot . err . 
then usha baju2 pulak , ttbe adek aku cll , 
"kak , aku nak gerak mines nieh , nnt aku blk ngn kau "
untunglaaa ponteng skola peg mines -.-
 then , blk pukul 2 , solat2 sume then ape lagi , penat jalan tidur lah HAHA
then kul 5 tersedar , alamak lmbt suda :O
penat jalan2 weh HAHA

then siap2 peg bukak puasa ngn farina . alamak , abg dia menyemak pulak nak ikot -.- HAHA
thenn , 6 30 aku smpai rumah dia , daripada kul 6.15 . sblm tu isi mnyak kete dlu , then jam nak peg rumah dia. OMG . gilaaaa tension haishh . 
then teros gerak peg restoran cekgu nak bkak puasa . 
halamak , cekgu belanja makan lah weh :D
penat je bwk keluar duet :P
then , hbs mkn tu , gerak peg rumah cekgu . cekgu ajak . aku okeyy je :D
lagipon takde sape2 kt rumah ^^
sume peg terawih ^^
haa , kul 9 30 ktorg blk , hantar si farina tu then peg beli topup pastu kul 10 bru smpai rumah :D 
terbaek lah tak pena2 blk kul 10 *bdk baek weh aku HAHA
blk je tuka baju n tidur :D

hbs dah cerita aku , 
start dari kul 12 tadi , kul 1.15 baru hbs -.-
gara2 menyelam sambil minum air :D
facebooking , tagged-ing , texting , dga lagu :P
HAHA

okeyy , gtg , time to sleep :D
XOXO

mood - raya n merdeka :D mwahaha ^_^

jalanjalan weh :D

2 comments.. read them below or add one

Kyril Kyril 28 August, 2011
pnat jlan2 kat mines, dibalas dengan diblanja cikgu. :D