2 weeks lah weh :D


Assalamualaikum bloggers . 
whoaaa , lama gilaaa tak tulis blog . HAHA
ahha , sambil aku tulis nieh , aku tga dga lagu boyfriend aku kt youtube . sape lagi kalau syg aku , DAVID ARCHULETA :')
dah la hari tu dia dtg aku tak ley tgk show dia . kt matriks . haish . jealous sape peg -.-
takpe la . later lah . InsyaAllah dia dtg sekali lagi , aku WAJIB peg . HAHA
now pon tga download lagu dia 

btw , aku nak gtaw yg aku dah cuti . woooo , gila happy doe . masa hari jumaat sume semangat nak blk je . blaja pon lbey kurang . lecturer pon phm dah perangai bebudak matriks nieh termasok aku lah . mana tak nya , dah quite lama tak blk n aku tak beli baju raya lagi laaaaaa :/

ahha , masa hari khamis aku kemas beg lah kan . nak blk lah kan . guess what , aku bwk blk 5 beg :D HAHA 
dah macam ape dah org tgk aku , tp peduli ape kan aku . 
masa hari jumaat haritu , hbs je kelas , aku teros blk sbb mama dah dtg , semangat nak amek aku ,and kul 1 aku smpai dah kt rumah . mama mmg speed hbs lah kt jalan , mana lah aku tak follow dia , mak borek anak rintik , HAHA yeee , aku bwk kete mmg laju n duduk kt line yg kanan je . gila lah . HAHA . 
opsie! :D

okey , antara rancangan sepanjang 2 minggu cuti nieh  :

1 . bukak puasa dgn member kelas lah .
2 . bukak puasa di rumah adik angkt aku .
3 . bukak puasa dengan ex aku yg ke 2 ;)
4 . dating ngn farah hunny :D
5 . beli baju raya , kasut raya , tudung raya , aksesori raya , sume lah yg raya2 :D
5 . ehemmm , dating ngn mr physics , mr chemistry , mr biology , mr mathematics . banyak oooo :')
6 . mintak duet raya banyak2 lah . 
7 . peg raya rumah orang lah :D
8 . ouh ya , mcm lepas SPM , kne jadi maid lah :')
9 . peg skola menjenguk2 cekgu2 n bdk2 :P
10 . hantar adek aku peg skola .
11 . update blog . 
12 . online . 
13 . sahur . 
14 . redeem tido aku yg tak cukup time kt KMS. 
15 . tengok muvie . 
16 . download lagu baru utk bekalan di kampus nnt  :D


em , tu dulu kot :D
hehe . ckup ke 2 weeks ?
HAHA 
harap2 ckup lah kan ^^


balik rumah means kne jadi maid lah . kne kemas rumah ape bagai :') 
mood - RAYA wehh :D

2 comments.. read them below or add one

qudwa qudwa 22 August, 2011
haha...jadi maid bergaji la time raye ni...*dpt wet raye....ari lain xde gaji kan...XD