all in one :')

heyy guysss , 
ASSALAMUALAIKUM ^_^
wahhh , dah lama gilaaaaa aku tak menulis blog . kekangan masa bila dah sambung blaja nieh :')

hari nie pada tarikh 25 julai 2011 , aku berkesempatan menulis blog . ahhaa . selamat membaca ye :D hehe. 

okeyyy , kte nak start dari mane ea ? :D
heee . 
takpelaah . 

perkara yg paling aku sedih dlu laaa . 
:'(
sayang akuuu ,
DAVID ARCHULETA
nieh gambar dy , 


datang MALAYSIA time aku ade kt matriks nieh . dy call aku ckp dah takde mase yg laen . so , tpakse la dy dtg malaysia tanpa jumpe aku . 
ecehhh HAHAHA
ayat takley blaaa . 
yg penting aku tak dpt jmpe dy la :'( 
sdeyhhhhhh . 

tu 1 hal , nieh hal PHYSICS pulak kt matriks nieh . alahaiiii , senang nak mampos kt snie . dgn lecturer nye . haiii . nak buat cmne kannn . kne stdy lbeyh2 :')
dah laaaaaaa online pon tersangat lah jarang smpai ada orang ckp 'entry baru takde ke ? '
haishhh . nie pon aku curik2 masa utk tulis blog :)

selama aku dekat KMS ;

1 . semakin RAJIN belajar :D

2 . kulit semakin GELAP akibat panahan cahaya matahari yang sangat terik :')

3 . semakin jarang onlineee :(

4 . hubungan dengan roommates n classmates dah makin rapat :D

5 . semakin SUKA kt chemistry :)

6 . hubungan dengan handphne dah jauh :')

7 . hari2 DATING dengan BUKU :D (bf baru :P HAHA)

8 . tido makin lmbat (>12.oo) :P

9 . TERPAKSA minum nescafe walaupon tak sedap supaya tak ngntok :/ 

10 . hari2 breakfast makan biskut :P HAHA

11 . mengalami masalah kesejukan smpai ke tulang sum sum akibat lecture hall yang sgt SEJUK -.-

12 . hari2 air segelen aku minom :D HAHA

13 . aku jmpe orang yg same bfday ngn aku . classmate aku . whoaaa , excited :D HAHA

14 . dah bertambah kawan akuu :D

15 . suka main ngn microscope tengok cell sendiri . EXCITED ! :D 

16 . semakin tension belajar . 

17 . subject yg aku belajar makin SUSAH -.-


dah laaaa . taktwu dah nak tulis ape :P

okeyy , new experience !

puase kt matriks ! first time wehh :D hehe . excited gilaaa first day nnt :D
dah la exam time puasa . tah cmne la nnt :')

lps niehh , 3 weeks tak blk rumah . tpakse brkampung kt snie sebelum aku raya :D
hehe :D

dah la dlu :)
 ehh , nie muka latest aku laa  since masok matriks .


laen kannn ? HAHA 
more girlish?
ahha , 
no comment :D


okey guyss , taktwu dah nak tulis ape . 
takecare :D

latest new - junior aku meninggal dunia . quite rapat ngn dy . sangat3 terkejut dengar berita nie :(


syamiel afify . 

sedekahkan AL FATIHAH utk dia :')
semoga ditempatkan ngn org yg beriman :)

sayang korang sume :)

byebye , nak dating ngn buku :D


hehe . bubyee :D





0 comment... add one now