last day :')

Assalamulaikumm semua , selamat pagi , 
ayah mama adik , kakak , abg , nenek , atuk , kawan , sedara , cekgu , guru besar , perdana menteri dan lain - lain . 
HAHA mengarut suda :D

mase aku tulis entry nieh , aku tga happy + sdeyh gileee T.T
huhu . korang nak twu kenapa ?
aku dah nak peg sambung belajar kt KOLEJ MATRIKULASI SELANGOR
dalam jurusan science (:
Alhmdulillah , dlm aku dok pening2 fikir nak smbung mane , 
Allah bagi kesempatan kt aku utk peg matriks yg 2nd intake .
perasaan aku semalam sgt lah teruja ble tgk result nie semalam . 

Tahniah! Anda telah ditawarkan ke Program Matrikulasi,
Kementerian Pelajaran Malaysia
NamaNUR FATIN AZRIN BINTI SHAHIDAN
No Kad Pengenalan930313****
No MatrikMS1123684397 
Program PengajianPROGRAM SATU TAHUN
KursusM001-SAINS
Nama KolejKOLEJ MATRIKULASI SELANGOR 
Tarikh Mendaftar06 JUN 201


Whoa , siapa yg teruja kan ble dpt peluang kedua utk pergi .
setelah seharian suntuk aku fikir bnde nie n aku terima . 
okeyy fatin , you have to change everything , the way you stdy , the way you think n sume2 lah . 
be mature . no more chilidish . im gonna miss my childish time . miss my bed , my wardrobe , my house , sume2 tu lah , 
:')

yg sdey nye , T.T
this is the last day aku onlinee , tha last day aku dating ngn encik blog , the last day aku jmpe mama , ayah n adek , jmpe cousin lagi :'(
sdeyh nye . huhu . 
aku dah tak dekat2 ngn syg aku , facebbok lah :(
kalau tak , hari2 aku jmpe si facebook nieh . huhu . 
start esok tpakse lah bpisah ngn syg aku sorg nieh . adehh . 

ouh yea, paling sdey is kne tinggalkan encik bloglah . encik blog nie la tmpt aku meluahkan perasaan :')
suka duka . hee . 
korang nnt tlg lah promote blog aku ea kalau rajin :D
hehe . 
tak pakse . 

kne bpisah nngn group aku tu , wuuu , sdey gileee :( 
ngn kengkawan kt facebook , tagged , yahoo messenger .
nieh aku dah peg nieh , aku taktwu la blk ble kann . 
adehh , elakkan puasa kt sane je . 
heee . 
takpe fatin , new experience . 
nieh tak kemas barang lagi . adehh . mmg blmbak la beg aku bwk nieh . 
tak ckup de 1 beg . 
HAHA

okeyy , dah takmo cte pnjg2 , nnt lagi sdey :')

just nak gtaw korang , 
im gonna miss all of you . everyone :)
goodluck ea , 
jagadiri , 
jage group tu elok2 , 

akhir kata , 


goodbyee semua :')
jangan lupakan aku . 
aku akan carik mase utk onlinee n tulis blog ^_^

mmmuaaah :*

{ 13 comments.. read them below or add one }

Atep Atep 05 June, 2011
gud luck ye~ jge dri elok2~ one of my junior kt matrikulasi selangor jgk.. she's one of my teacher's daughter.. (^_^)
padle padle 05 June, 2011
keh2..matrix selangor tu 5mnet je dari uma aku..

weh,pasal follower ke 500 tu,membe aku cakap aku bole claim adiah kat ko..btul ke?

^_^
kyoshi_sousuke kyoshi_sousuke 05 June, 2011
dtg nk promote blog awk ea kalau rajin..hehhe
sergeant keroro sergeant keroro 05 June, 2011
wah,tahniah!! duk matrik study leklok :)
'yAnA' Cute 'yAnA' Cute 05 June, 2011
tahniah,dear!!..blaja rajin2 tau..tamo cdeyh2 k..
insyaAllah...nnt sis tlg pomote yea..hehe..take gud care of urself ya.. ^_^ =)
fatin fuentebella fatin fuentebella 05 June, 2011
padle - yea , naseb baek ade komen . jenuh crik kau . nak bg topup rm10 :D
fatin fuentebella fatin fuentebella 05 June, 2011
sousuke - yeaa , rajen2 kan lah diri . nnt saya bg 1sen :P HAHA
fatin fuentebella fatin fuentebella 05 June, 2011
kak yana - ye , kne jadi bdk baek :D hehe . thanks kak :')
Adrina Adrina 05 June, 2011
tahniah2. good luck :) abg saya pun masuk matriks, tpi kat perak. :)
darwissa farwissa darwissa farwissa 10 June, 2011
congrate kwn!! asl kaw kter bw seyhh kt blog aq.. hahaha choii!! study smart lorh gud larx dear! =)