finally weh !

Assalamualaikum and very good morning to bloggers :D
korang sume cmne ? sehat ? mst dah blmbak kan entry korang post kan . kesian kt aku takde mase nak post :'(
yelaaaa dah smbg stdy kannn . 
masok matriks pulak tu . 
susaaaaa gilaaaaa :')
tapi aku twu aku boleh buat . 
doakan aku berjaya kt sini weh (:
gle RINDU seyh kt korang .
nak tulis nama2 org yg aku rindu tu , tapi tak tertulis , baaaaaaaaaaanyak sgt :')
hehe . 
rmai dah yg ckp , fatinnn , mne entry baru sume ape bagai .
selepas 3 minggu menjejakkan diri kt KMS (kolej matrikulasi selangor)
bru hari nie aku berpeluang utk menulis . 
sdeyyy gle kannn .  
seriouslyyy , mmg takde mase free kt sini . busy sentiase . rehat 2 jam pon cam tak rehat je . ade je assignment nak kne buat :')
blaja hari2 7 jam pulak tu .
thenn mlm tdo kul 1 . perghh sumpah penat .
tapi aku tak mengeluh , aku twu aku masok situ , aku mmg kne stdy memandangkan aku nie jenis otak yg tak bergeliga :')
heeee .

okeyyy meh sini cek nak cerita sket la sepanjang 3 minggu aku kt situ . 

1st week :
ouh yeaa , pendaftaran cam biase laaaa . gle ramaiiii org . panas pulak tu :')
thennn , peg hostell . ouh yea , 3 mmber baru . jengjengjeng :D
sume sportinggg . best gilarkkk . tapi ktorg stay kt tmpt same 2 minggu je coz tngkt 4 perlu dikosongkan . adehhh . naseb leeee terpisah kann . 
HAHA pastu orientasi . perghhh . takley panas lagi kan :/ nak dera aku ke hape dorg nieh . HAHA 
takpeee aku berjaya meghadapi masa2 getir2 aku mase orientasi n jmpe banyak mmbe baru . ehemm , aku ingt bdk2 matriks nie sume stok jenis yg blaja je , rupenye ade yg coba mengorat aku . maaf lah ye , saya tak berminat :') dulu saya ada AA saya , tp taktwu la cmne skrg nie :/
takpee la . sdey ble ingt2 kan blk . :(
ouh yaaa , first week tu aku blk rumahhh , gle rindu doe kt rumahh :D
hehehehehehe . haaa , time orientasi nie berat aku turun 2 kg doe . akibat tak sempat mkn :')
kejam sungguh mereka :D HAHA

2nd week :
semakin blmbak assignment aku kne buat . tak ckup tangan  la nak buat . kalau senang takpe la jgk , nie gleeee susa . naseb bek roommnate aku yg baru 1 kelas ngn aku , so agak2 taktwu , aku tnye la dy . HAHA
thennn , mlm2 still tdo kul 1 , sebok attend open lecture . sebab aku agak ketinggalan :D hehe . 
FIZIK ? nieee je la 1 problem aku :(
adehh . lecturer dy :(
hmmm . 
nak cte kt sape dah pon aku taktwu :(
takpe laaaa . 
this week aku tak blk coz ade kelas ganti . hmmm . takpe la . parents dtg tgk aku pon dah okeyy . mngu nie aku nanges . sdey gleee . tak dpt sambut fathers day :'(
takpe laaaa . 
then ahad tu aku hbskan mase aku ngn buat assignment yg blmbak :)
hhehehe .

3rd week :

dah biase tdo lmbt , dah tak malu2 tnye lecturer soalan yg taktwu , mule dah biasekan diri dgn baju kurung :D em , ape lagi , haaa , sume laaa :D
dannn aku mls nak tulis dah nie . HAHA . ouh yea , aku blkrumah mngu nieh . celebrate fathers day :D 
andddd , aku dpt lappy baru . whoaaaa , terharu gilaaaa :')
thanks mama thanks ayah (:
hehe . 
thennn , jap lagi nak peg daaaaa sane laaa . 

ade rehearsal mini KAKOM :D
ouh yea , aku masok game badminton ^_^ 
best gilarkk . 
yg lagi best mst la futsall :D
dah lame kot aku nak blaja futsal , finally berjaya :D
dapat coach yg okey , tu yg best tu :D hehe . 

okeyy dah , aku tak mndi lagi nieh HAHA
nak mndi la nie . 



yess i do miss you all . takecare guysss (:
taktwu la ble next entry akan ade :)
byebye korang ^_^
.hugs.


5 comments.. read them below or add one

Adrina Adrina 26 June, 2011
huhu, abg saya pun masuk matrikulasi jgk. tapi kat Perak. dia kata mmg busy lah.
tapi nasib baik dia setahun je
sergeant keroro sergeant keroro 01 July, 2011
hehe, enjoy yourself. tu yang penting XD

p/s : nak main futsal? jom lawan :P
lilypelangi lilypelangi 17 July, 2011
berhati2 kat sne .


blaja rjin2 taw ;)