politeknik?

okayy , selamat malam semua . HAHA . 
okayy dah nak ckp tu je . :P
kidding2 ^^

em , tajuk hari nie . 
POLITEKNIK . 
haaa , korang twu ke amende politeknik nie?
aku sebenarnye taktwu . HAHA
bkn lah taktwu just blurr . 
em, sape nak terangkan kt aku ?
aku bg rm1 . ckupkan? :') hehe . 
aku ttbe ckp pasal politeknik nie sebab 3 jam lagi result politeknik akan keluar . 
cousin aku yg lelaki semangat nak tngu . adehh . memandangkan result dy tak brpe okayy , dy menharapkan politeknik la daripada form6 . dpt jurusan agama tuuu :')
heee . at least dy dah smbg blaja form6 , 
tapi aku? duduk kt rumah menjadi maid lagi lah . 
Alhmdulillah 5 bulan dah aku duduk rumah , mcm2 bnde aku blaja . 
tp bab2 menjahit aku tak reti la -.-' huhu . 
thanks to my mum and dad sbb tak bg keje kt luar . HAHA

lagi 3 jam result politeknik keluar . tapi aku tak rase cuak pon . sbb aku taknak masok politeknik nie . taktwu kenapa . bkn nak kata tak best ke  , tak glamour ke ape . tp tah la . daripada politeknik , aku lagi prefer form 6  . 
tapiiii daripada form6 , aku lagi ske matriks . daripada matriks aku lagi suke masok U . adehh . 
tapi ape yg aku nak tu tak dpt T.T
kecewa :')

n nowwww , 
aku tga tunggu result rayuan matriks , InsyaAllah selasa nie keluar lah . 
kalau aku dpt , aku peg . kerana aku tak sanggup jadi bdk skola blk :') hehe

tapi takpe lah , kalau rezeki aku bkn kt matriks , aku akn peg form6 n tngu smpai rayuan ipta keluar pulak . 13 . 6 . 2011 . naaa , kalau tak dpt , aku stay je la as bdk skola :) lmbt sket la from matriks but okayy la kan ^^ 
hehe . 
masa sepan wehh . aku dah fening pkir pasal sume2 nie . takpe2 . kne lah sabar . huhu . 
tapiii yg aku twu politeknik nie more to kemahiran lah , 
aku tak minat :/ huhu . 
n aku rase politeknik sesuai utk lelaki . correct me if im wrong :) 
hehe . 
tapi takpe lah . aku akan check jgk result politeknik nie . kalau dpt , aku tak peg la . hee .

kepada yg dpt and nak peg , congratz n good luck . takecare ea (:
kita banggakan name parents kte okayy . blaja same2 , berjaya same2 . hehe . 

okayyy , nak peg mkn lagi nie . mkn burger je . 

you guys , takecare ea ^_^ 
*sorry kalau entry kali nie tak best . hehe . 
love yaa ;)

politeknik?

{ 22 comments.. read them below or add one }

Mr.SteAltH Mr.SteAltH 21 May, 2011
gud luck cik fatin. harap2 dapat lah matriks tuu. best oo~
=.= Cik Nami =.= =.= Cik Nami =.= 21 May, 2011
poly or f6 okay what ?? :D
my opinion :D
sygg fatin hehehe
fatin fuentebella fatin fuentebella 21 May, 2011
mr. stealth - terimakasih . mmg hope sgt dpt :')
fatin fuentebella fatin fuentebella 21 May, 2011
form6 much better for me . hee .
syg cik nami jgk :') hee .
Syafiq Rosli Syafiq Rosli 21 May, 2011
hehe..mn2 pn sm wak..
Freaky Freaky 21 May, 2011
ape pun pilihan nanti, pastikan dah fikir masak2 :)

Gambar perempuan Seksi
fatin fuentebella fatin fuentebella 22 May, 2011
syafiq rosli - yeah tapiiii . takde pape lah ;) hehe
fatin fuentebella fatin fuentebella 22 May, 2011
freaky - doakan saya buat pilihan terbaek :')
ejulz ejulz 23 May, 2011
gud luck.. semoga tercapai impian..

kebanyakan kwn2 ejulz yg masuk poli smua berjaya dpt keje bergaji besar.. heHe.. dapat petronas.. besar giler gaji..

tp kalau yg pompuan tu kene tgk bidang jugak laa.. minat bidang kesetiausahaan? hehe
SheyPull SheyPull 23 May, 2011
gud luck k fatin...:)
semoga awk sukses...:)
tq follow blog saye...:)

JOM singgah blog saya nak... Thesis sudah siap...hehehe
fatin fuentebella fatin fuentebella 23 May, 2011
ejulz - ayah ckp takya peg la . pegi form 6 (: hee . minat je nak jadi setiausaha :D hehe
fatin fuentebella fatin fuentebella 23 May, 2011
sheypull - thanks . naa , tak ksh follow2 nie . hee . nnt saya tgk :D
☂ LIYA LIYOO ◕‿◕ ☂ LIYA LIYOO ◕‿◕ 23 May, 2011
xpe fatin...in'allah kalo ade rezeki nnti ade laa..don't give up ok :)
cik tyraa cik tyraa 23 May, 2011
hey...gud luck ya btw stdy kt mna pun sme je dik yg pentg kita mnat x smestnya poli sesuai utk laki je huhu pompuan pun boleh tp ikut kesesuian la kan..
fatin fuentebella fatin fuentebella 23 May, 2011
liya liyoo - thanks . yea takkan give up :')
fatin fuentebella fatin fuentebella 23 May, 2011
cik tyraa - hee . thanks jgk :') yup2 ikot kesesuaian . (:
amierul hakim meo amierul hakim meo 23 May, 2011
politeknik pown bagus taw!!!!!
sbb sya student politeknik..
anyway it's ur choice...form 6 memang susah...sbb saya pown penah masok gak... :))
fatin fuentebella fatin fuentebella 24 May, 2011
yea mmg bgs pon . tp mcm tak bpe sesuai ngn saya la kot . form6 saya peg (:
kanda dinda kanda dinda 29 May, 2011
fatin..akak ase poli bgus..lg pun sng keje..majority kwn2 akak dh grad n dh keje pun y dok poli tu..n ada jgk kwn2 akak y msuk form 6 kuar result xdpt pn furture studi sbb result f6 xbgus..diowg ckp ssh..n ada y separuh jln je blaja lps tu kuar f6..then diowg gne blik result spm aply poli n dpt..akak bkn nk tkt kn fatin..tp if fatin yakin fatin blh bwk f6 tu..trus kn jela..n g.luck..:-)
fatin fuentebella fatin fuentebella 03 June, 2011
hmmm . tah la kak . nak kne buat solat istikharah blk :') hee /