ex aku?

Assalamualaikumm :D

korang mst tertanye tanye kan kenapa aku tak online pagi2 mcm biase smlm ? 
HAHA

tersebut lah alkisah , semalam kul 7.09 pagi , lagu only girl (in the world) berkumandang di telinga aku menandakan msj masuk . masuk bilik check phone . ouh , cip , ex aku . dlm hati fikir , nape ttbe txt pagi2 nieh . rupenye , ajak aku g bfst . HAHA . okeyy . 8.30 ktorg jmpe kt mcd . dah ade kereta kan . senang . kalau tak , mmg suro dy amek kt rumah la . HAHA . tp kul 9 jgk jmpe kt mcd . yelaa . 8.30 aku baru mndi :P alaa , takpe . dy pon dok bangi . jauh jgk . hee . then borak2 lah , cerita biase aku la . yg blegar2 kt pale otak nie . FURTHER studyy . err . ble nak stop la pkir bnde alah nie . cip nie tga cuti , patot la ajak aku kua . HAHA . mengong . ade exam mngu dpn tu . ape laa itu budak . 
HAHA . 
then around 10 , ktorg gerak mines . naek kete dy . jimat sket minyak kete aku . HAHA . dy yg offer okeyy . dy tuntut janji aku , nak tgk wayang ngn aku. HAHA . mengong . ingt jgk (: HAHA , mmg bdk lelaki nieh . then , beli tiket laa  . then terjumpa ngn daus . whoaa , makin handsome HAHA , baru hbs matriks katenye . keje kt counter yg jage tiket wayang tu lah . adehh . kul 11.10 bru strt lah . lepak2 dlu jenjalan kt mines tu -.- HAHA . survey kasut futsal lagi kt adidas . rm350 :O .  tngu gaji masuk bru bley dpt lah :D hehe . 
then , kul 11 tu , ktorg masok la wayang tu . ouh yaaa , ktorg tgk cerita KONGSI , ala yg shaheizy sam blakon tu . HAHA . 
okeyy , cerita tu mmg best . mmg gelak hbs lah :D 
cerita tu hbs kul 12 . 35 kalau tak silap . lu langsi lu mati . HAHA .
then dy hantar aku blk aku kt mcd . amek kereta la . kete aku ade kt situ . then , ktorg blk :D lps blk tu , aku txt dy , n guess wht ? aku dpt twu yg dy tak mndi pagi tu . HAHA . mengong pnye cip :P kalau dah mls tu mmg malas . HAHA . bape byk la dy sembur perfume dy tu . HAHA
then tak buatpe . tgk tv la ptg2 . hobi aku jadi penganggur terhormat nie . HAHA . 

ble aku keluar ngn ex2 aku , sume ckp , eh , kau kua ngn ex kau ke ? cara dy dorg ckp tu , mcm pelik sangat . come on . pena cpl n putus tak semestinye kne benci lah . adehh . think positve lah . mungkin tak sesuai jadi bf/gf tp kwn baek (: walaupon dorg saketkan hati aku cmne pon , dugaan tu weh  ^^ aku ngn ex ex aku sume elok je ^_^
cume satu tu je dah lost contact . takpe la . takde jodoh ngn dorg2 tu . chill lah . 
bagi akuu , cpl putus , nanges , happy , sume nie yg ade kaitan cpl2 nie , buat aku more stronger . yeah ! 
to all gurl yg tga putus cinta ke frust menonggeng ke ape , anggap itu dugaan okeyy . ingat ! kumbang bukan seekor ;) hhehe . 
dunia nie luas , mcm2 org nnt kamo jmpe :D
yg penting jaga diri okeyy ^_^
chill okeyy macam fatin (:
ingt sdeyh cmne pon , senyum je . 
:')
takecare semua . 
^_^
.hugs.
ex aku?

{ 8 comments.. read them below or add one }

Azam Sad Azam Sad 24 May, 2011
(tangan menongkat dahi, mata pandang atas, dahi berkerut)
saja nak share entri nie...sorylah kalau takde kena mengena... XD

http://azamsad92.blogspot.com/2011/04/maaf-kita-hanya-kawan.html
mad khaz mad khaz 24 May, 2011
hehehe. xpe fatin,sarjan ade ni XD

betol2,stuju. tapi kan, pengalaman setakat ni ada la sorang dua yang xbope naik baik sangat.

haha :P
fatin fuentebella fatin fuentebella 24 May, 2011
azam sad - share lah :D takpe . HAHA
fatin fuentebella fatin fuentebella 24 May, 2011
mad khaz - HAHA . takpe la . nak buat cmne kan ^_^
NuSaNa NoSa 91 NuSaNa NoSa 91 24 May, 2011
keen ngah frust ni.. sila tolong keen~~ ahahahahaha~ ^_^
fatin fuentebella fatin fuentebella 24 May, 2011
serious keen? takpe . buat bodo je . HAHA
alif haris alif haris 26 May, 2011
hehe .. yes2 ! stuju ngn ayat x semestinya benci after clash kan :)

singgah2 la sini pula alifharis.blogspot.com
fatin fuentebella fatin fuentebella 26 May, 2011
alif haris - yea :') hehe .
okeyy coming :D