ALL THE BEST !



Assalamualaikum , selamat petang , selamat sejahtera , salam  1 malaysia . 
HAHA

okayy entry kali nie aku nak tujukan kt mmber2 aku dari seluruh dunia yg dah berumur 18 thn :D 
hehe . 

ingt tak dlu mase skola rendah , kte men batu seremban lah , men getah lah , bingo lah , gado2 , pastu kwn blk . zaman tak mature dlu . sungguh aku takley lupe . hantar surat ape bagai . HAHA . nak tergelak pon ade gak . heee . nampak sgt lepu lagi time sekolah rendah . then , ble dah hbs UPSR n dpt result yg gempak , sume pegi tinggalkan kwn masing masing . mcm aku jgk . best friend aku mase skola rendah pon dah peg asrama sume . aku? parents aku tak bg T.T
huhu .

ingt tak dlu , mase skola menengah , nie pon zaman kurang mature , bkn tak mature ea . HAHA . aku knl kau , kau knl aku . kelas dah laen , mmber baru , skola baru , cekgu baru , environment baru:') 
eh , aku ingt lagi lah muka kau mase form 1 ? sgt lah suci . HAHA . bkn kau je . sume lah yg masok form 1 . hee . aku simpan lagi tw gmbar2 korang . ouhh skola menengah jgk lah aku kenal erti cinta . tp aku taknak amek twu sgt . lepu lagi kan . smpai lah pmr , result sume okayy , rmai mmber menengah bwh fly tmpt len :') tapi aku ? aku setia ngn skola aku . (parents tak bg sbnrnye pindah skola T.T)
HAHA
then ble masok form4 , huish . bulan maduuuuu habiss aku . HAHA . camping sane camping sini . peg pangkor lagu tu . JB lagi . berminggu minggu tak masok kls . menunaikan tanggung jwb mengharumkan nama sekolah ;)
bkn aku je , korang korang pon kan? heehe 
timee nieh ske sgt lah . kira dah senior lah . boleh buli2 bdk2 kecik . tp aku same kecik ngn dorg -.-'
HAHA . 
naseb lah comel kan :')
husihh time form 5 la kte plg rapat kan kwn2 , mkn same , blaja same2 , stdy group same2 , gelak same2 , exam same2 , tension same2 , kne marah same2 , OMG , seyes aku takley lupe . then haidhar , amek sbject sains pertanian as subject tambahan , 4 kelas je kan kte dhar , tp dua2 dpt A dlm SPM . nisa , tlg ajarkan aku admath yg aku tak phm2 tu :') alyn jgk .
n nowww.........
ble dah masok thn 2011....
thn yg aku ske dan tak ske . 
yg aku ske , walaupon dah hbs skola , ktorg selalu peg men bdmnton same2 satu kelas , bfst same2 , bbq same2 , gelak same2 , cerita aktiviti harian ble tak skola sume , 
then noww , sume dah peg jauhh . huhu . sambung belajar . takkan ade la gathering mcm dlu . takkan selalu online mcm dlu . takkan bley jmpe gelak2 sume . korang tak terasa ke . aku terasa gilaaaa . ade yg kt penang lah , perak lah , melaka lah , johor lah tapi akuuuu 
aku stil kt tmpt aku SERDANG .
tapi aku phm . dorang nak berjaya . walau mcm mane pon , kne jgk pergi . aku twu dorang pon cam aku . tak happy ble jauh2 ngn mmber yg dah lame rapat . 
takpe . nnt kte jmpe lah lagi 2 3 thn ? lame kaannn? T.T 
huhu . 

to budak kelas 5 science -
sumpah korang best (: walaupon ade gak sesetengah yg  perangai teruk2 n otak gila gila tp sbnrnye korang pndai just hasutan hasutan daripada yg tak berkenaan je . sume pon dpt sambung belajar . yg form 6 mcm aku pon ade . takpe la . takde tmpt blaja yg tak okay ^_^
aku nak ckp ALL THE BEST lah kt korang :)
nnt ade rezeki kte jmpe :) 
mst korang dah laen kan nnt :D 
hehe . tu yg best kne bahan . ade yg masok UIA , lps nie aku pngil ustazah la. HAHA . 

ALL THE BEST GUYSS ^_^
kau lupa aku , aku lupa kau :')
hehe . 
kidding . 
goodluck yea sume . 

ygbace blog nie ponn same . semoge kte same2 berjaye :)
ade rezeki kte buat gath , kte jmpe keyh ^_^

takecare . 
thousand hug from me .
fatin (:

Assalamualaikum :')


{ 12 comments.. read them below or add one }

misz fae misz fae 20 May, 2011
rindu zaman sekolah dulu kan..;)
mad khaz mad khaz 20 May, 2011
gud luck! :)

hehe XD
Freaky Freaky 20 May, 2011
kenangan zaman sekolah.. sangat banyak :)

Aku ceraikan Kau
fatin fuentebella fatin fuentebella 20 May, 2011
mad khaz - terimakasih ^_^
tikin tikin 20 May, 2011
rnduu kt kwn2 zmn skola dlu2..:(
fatin fuentebella fatin fuentebella 21 May, 2011
rindu2 . sume dah sambung blaja :')
aishah echa :) aishah echa :) 21 May, 2011
good luck kak fatin :) mesti sunyi group i love blogging pas kak fatin sambung belajar nt . ape pun , all the best yah :')
fatin fuentebella fatin fuentebella 21 May, 2011
aishah echa - terimakasih :') Insyaallah ade mase akak akan cube cari mase utk online and buat kecoh kt group akak tu . hee . thanks again <3
rais rais 23 May, 2011
yeah.. gud luck 4 everyone