aku bau milo =.=

Assalamualaikum n good morning :)
selepas beberapa minggu aku tak tulis , nie nak tulis lah . HAHA .
mengong . 
okayy . ramai dah tego , ' ape nie takde cerita harian kau , asek copy paste je?'
termasok bie jgk tnye cmtu . 
adehh . kekeringan + kemalasan nak update . 
taktwu kenapa =.=

nieh aku nak sambung tulis la nie . HAHA . 
perkara pertama aku nak gtaw , aku dah tuka lagu kt blog nie . lagu fav bie kot . dy suro aku dga. 
best aku suka :D
sape nak nyanyikan lagu nieh utk aku? :D
bie boleh? *wink2 :')


okayy semalam aku merajok ngn parents aku . ade la sebabnye kan . HAHA 
mcm budak kecik =.=
grrr .
then tdo awal . 
msj bie pon tak reply.
tdo 
HHAAHA
tp pagi nie reply , off pulak phone dy :/
hmm .

okayy bgn cam biase la . kul 6.30 lagu what the hell dah memekak . HAHA
solat subuh segale , 
kne anta adek aku , pemalas nak jalan . =.=
pastu beli bfst utk tok . 
pastu blk masak , sambil tu online la . 
HAHA
then 8.30 pegi mines . ouh ade fayyadh je . ingtkan ramai . 
lepak 5 mins jap , pastu fayyadh join aku g amek razin kt skola . 
gne kereta aku je fyd ckp , pemalas . HAHA 
then dah amek rzn , g la kompleks 3k .
dgn yakin nye rzn ajak g sini en  ,
rupe2nye tunda lagi . 
mak ai . minyak kereta aku weh . 
HAHA 
naseb la kan . 
banyak lagi . 
then pegi la mcd blk . HAHA 
mmg mcd tu rumah ke 2 aku . 
agak2 terasa nak mkn mcd , 3 minit je aku drift kereta tu smpai la . HAHA .
gini ceritanye , aku dok sebelah fayyadh , nak tgk game ape tah dy maen tu .
g beli bfst dlu en .  
pastu alyn menyuruh aku amek ape bnde tah , tmpt lapik keyboard , alaqa , yg getah tu . HAHA . tak sempat aku nak amek , fy ckp , naah amek . HAHA . kan dah kne cili sos aku . HAHA . alyn la jadi tukang basuh .
HAHA . then fyd dah takot cili sos kne lappy dy , dy letak kt tmpt laen n guess wht ? 
AIR MILO jatuh kt atas seluar aku . OMG ! HAHAHA 
malang sungguh naseb aku . HAHA . 
tapi takpe la . tak byk sgt n tak pns . aku dah letak ais ;)
then g blk uma tuka seluar jap .
memang bau milo en HAHA 
thn pegi blk la . mkn jap . hee . 
then borak2 la ngn mmbe ^_^ 
HAHA
cerita alyn dimarahi bpknye , 
cerita rzn ngn saket perotnye , 
cerita fyd yg tjmpe lappy kakak dy kot , 
cerita nisa nak g amek kek kt bandar tasik selatan .
cerita aku ?
hmm . ape ea? takde pon . HAHA . 


okayy dorg ajak g mines . men boling .
adehh saket tangan memanah pon tak hbs ag =.=
pegi ke taknak ea? 
hmmm . 
cepat la gtw weh . 
HAHA 


then blk uma kul 11 smpai sekarang , ^_^
tu je la ceritanye . HAHA


okayy taktwu dah nak cte pe .
gtg~
daaa~




mood - miss my bie :')
aku bau milo =.=

0 comment... add one now