2 hari je :')

Assalamualaikum bloggers . 
dah lame ouh aku tak dating ngn blog nieh :')
sape twu kenapa ?
sape btol aku bg 50sen :P
HAHA 
takde ?
adehhh . senang je . 
aku dah busy lah dgn sekolah . 
yelaaa . fatin dah buat decision utk masok form6 . lambat 1 bln kot . 
tapi takpe .aku akan cbe catch up .
aku peg skola 2 hari je weh , pastu cuti 2minggu . terbaekkan kan . mwahaha . 
 
begini story nye..
padaaa suatu hariii , 
okeyy , hari kames lepas , jengjengjeng . masok dlm skola tu pon dah cuak , nie nak masok kelas pulak . HHAAHA . slow2 je aku jalan . bpk aku takde pulak time tu , outstation . huhu . sensorg lah aku . :')
tapi aku berani . menggagahkan diri utk masok ke kls . dan akhirnye aku smpai lah kls aku . naaa , kelas aku ala ala kabin gitu . smart lah . kne bkak kasut kot nak masok kelas -.- tu yg leceh sket . den tak suke lah . menyusahkan je nnt nak peg toilet , library semua -.-
okeyy , dga sini . toilet pon kne bkak kasut twu . err . bek aku dtg skola pkai selipar je . HAHA .
masok je kls...
ouh , ade mmbe lah . ramai jgk . so , masok lah dgn selambenye . cehh . HAHA . guess wht ? jmpe kwn lame mase form3 dlu . whoaa , excited weh HAHA
then ble dah crik tmpt duduk , semua sebok2 tnye kenapa baru masok segale . adehh . so , aku jwb je laaaaa soalan2 dorg tu . HAHA

mikroekonomi , makroekonomi , MUET , BM , pengajian perniagaan , pengajian am .
haaa , nie lah subjek yg aku amek . tak byk kan ? tapiiiii bkn men senang lagi la sbject2 tu -.-
ade satu cekgu tu tak best . kalah roket bile dy ckp . HAHA 
aku dok kt blkg semput dga dy ckp . HAHA 
*huish fatinnn , kau nie , baru hari pertama dah menganyam ketupat . HAHA .
overall hari pertama okeyy . smooth and steady (:
bayar yuran sume segale . 
rm144.00 . tak de la byk sgt . 
nak buat kad perpustakaan lah , kad matriks lah , tshirt sekolah , lencana lah .
HAHA . name cekgu kelas , cekgu eliza . blk kul 1 la cam biase tapiiiii kne stay sbb ade koko -.-
halamak , baru hari pertama sekolah pon ade koko ke . adehh . nak taknak kne  la stay . aku masok permainan badminton lah . tulis name sume then peg kt kelas ape tah . HAHA . cam tu je koko dy . tulis name bkkumpul kt satu tmpt n buat lah keje ape yg patot . 
thenn petang tu lepak ngn iena smpai lah kul 5 . dah mcm ape tah dlm mcd . takley sejuk lagi ke -.-
yg aku nie , dah twu sejuk , peg lagi refill air coke tu n minum bebyk . adehh . takpe la . mmg kne minom pon . bg tambah gula dlm badan nieh . adoi . ape laa . 
then peg kedai bku lagi mlm tu , adehh . tlupe beli exampad . yelaaa tak men la buku latihan kecik2  tu . HAHA . form6 nie kan ala ala U cmtu . so , gne fail lah . ringan sket beg aku . HAHA 
tapiiii buku teks ala buku rujukan tu , mak datok mahal -.-
mlm tuh sambil msj ngn awak , aku buat la note2 yg ketinggalan tu . 
ehemm , ade org puji tulisan aku cantek wehh . jeles tak ? HAHA bangga je org puji HAHA

cmnie la tulisan aku , 



haaa , cam budak kecik kan ? HAHA

hari pertama sekolah tu , aku tdo kul 12 mlm . adehh . tak bpe sht :/

hari kedua sekolah iaitu hari niee , aku peg skola nek kereta lahh :P
whoa , bangga lah . tak ramai yg buat cmtu :P

hari kedua sekolah tak kekok dah . sblom g skola , g bank masokkan duet lah . gaji masok suda :P 
then masok kelas sume , stdy PP (pengajian perniagaan) ecehh . kate nak jadi budak nerd . padahal nak bace mule2 tu , takot ble cekgu tanye tak reti jwb ape . HAHA . bku latihan sume dah beli . rajin2 lah suro aku blaja ea . need korang utk membebel gtw suro blaja . HAHA . 
iloikkeee :D 
aku blk skola kul 12 :O cepat 15 mins from sekolah lame . HAHA . good . tu yg best . HAHA . 
then blk la sekolah tuka baju segale . n online dah skrg nie . 
rindu kt blog lah :')
heeee . 

haaa,  nie ade gmbar aku pkai baju sekolah HAHA . rindu gilaaa baju sekolah :')




heee . tu je laa nak kongsi ngn korang . 
kbai . 
loveyouguys :')

p/s - bakal berpisah ngn facebook n blog utk seminggu . nak blk kg :') rajen2 la menjenguk ye :D saaaaayang korang . hehe  :*

{ 8 comments.. read them below or add one }

Mr. Uzair Mr. Uzair 27 May, 2011
haha. selamat bersekolah. sama saja mana2 :)
sergeant keroro sergeant keroro 27 May, 2011
hahaha. lawa tulisan XD
fatin fuentebella fatin fuentebella 27 May, 2011
keroro - HAHA terimakasih :P
SheyPull SheyPull 01 June, 2011
CANTEK BAJU SEKOLAH...NAK PNJAM LEH X?




JOM singgah blog saya nak... cerita DEMAM PANAS dan SAYA
Aida Azryn Aida Azryn 02 June, 2011
datang jenguk ni. teheee. ^^
fatin fuentebella fatin fuentebella 02 June, 2011
sheypull - nak pkai perempuan pnye ? HAHA