THANK YOU PARTY (:

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Selamat Petang Salam satu Malaysia . wah2  HAHA :D kalau boleh nak pnjg lagi ouh . HAHA .


okayy , memandangkan aku penat gilaaa semalam n busy semalam  , aku tak sempat nak cte pasal party yg ktorg anjurkan nieh :D



nieh yg aku AAG sblm nieh . maksudnye anak anak guru . baru je buat nieh . strt thn nie . nie utk dak2 lpsn SPM . tanda penghargaan utk cegu2 kt skola . hehe . 


nieh la muka2 anak cegu yg amek SPM 2010 :D alhmdulillah semua dpt result yg baek ^_^


okayy nie banner ktorg buat utk cegu2 . banyak mira buat je . budak kreatif la kan . bkn cam aku =.= LOL~ HAHA


pagi kul 6.30 cam biase alarm clock aku brbunyi . naa . teros terjage . HAHA . semangat nak buat party utk cegu ^_^ then text razin tnye kul bpe kne dtg , HAHA , then mndi solat sume segale . then hantar farriz . beli bfst utk mama , patu teros gerak g skola laa . dah lambat . ngee . time aku dtg , sume anak cegu dah ade . tga pasang decoration yg tak seberape kt pokok2 yg ade kt situ . HHAHA


lbey kurang r decoration ktorg cmnie . seyes taktwu nak letak ape da . HAHA . jadi la . smart gak la . HAHA . then letak alas meja sume . angkt khemah , angkt meja kusi . oii , penat kot . cair makeup makk . HAHA . then pasang lagu 2 nak bg meriah . HAHA . okayy takde org mmg tak dga la . tp ble sume cegu dah dtg , satu bnde tak dga walaupon dah letak speaker HAHA . 

dalam 10.30 cmtu kot , van air kelapa , van laksa , van satay dtg . HAHA . dorg set up tmpt dorg sume then ktorg ah yg kne serve . mak aiii , penat kowt . takley sejuk lagi kan time tu . HAHA , kan mira , razin , emmy , shwn ? HAHA

salah satu tmpt yg menarik is tmpt buah2an . nak twu ape yg menarik? HAHA . nie idea cegu Loh la nieh . pokok pinang tp buah pisang . best kan kan ? :D


naa , tgk tu . menarik kan kan kan ? :D aku teruja tgk pokok nieh HAHA . malangnye , bkn aku yg rasmikan dlu . cegu zalina . HAHA . naseb la kan . 

then dah pukul 11 , cegu smpai la . kalau bab mkn mmg laju dorg . HAHA . kidding :P cegu ape tah yg smpai dlu . so , ktorg la jadi waiter waitress utk cegu2 sesi pagi n ptg . HAHA . penat babe . patah kaki laa . bisnes menjadi . HAHA . cegu2 pon bkn men ag . galak bercerita . HAHA . 

blmbak kot cegu dtg . tak putus2 :D HAHA . boleh berniaga nie bak kata intan . LOL~ bkn bayar pon HAHA . 

okayy then dah hbs makan segale . ape lagi , sesi fotografi laa :D cam biase . photographer dah ade :D ble time dah kul 2 tu , ank2 cegu yg masih bersekolah pon join ktorg . hehe . 

nieh sedikit sebanyak gambar yg aku sempat aku copy paste :D HAHA . sorry mira , cilok gambar kau ^_^


ouh nie time dah nak hbs . bungkus2 mne yg patot . HAHA


mmg sempat amek gmbar time tga kemas2 pagi tuh :D HAHA


ouh nie time dah nak blk . BOOLAT kt tgh2 tu mnyema je . HHAHA . kidding bro :D


okayy gmbar nie ktorg berlakon je . ingt nak pndg camera tp cegu suro buat keje tuh yg sume tersengih . HAHA :D kantoi suda ;P


ini time bdk2 skola dah blk , so ade la anak cegu loh , cegu haslinda n cegu fazilah ^_^


nieh sbnrnye aku nak tunjuk , walaupon aku dah hbs skola , tinggi aku same la cam dorg tu , ade yg lagi tinggi daripada aku . yg kanan tu , bru form2 , lagi tinggi dy . btape comel nye aku kan HAHA


ouh ini gambar candid :D aku suke tgk gmbar nieh . HAHA . 


ktorg mmg ske brgmbar sebenarnye :D HAHA


nieh salah satu tempat yg menarik kt dlm skola aku . mmg aku dah hbs skola cegu bru nak edit2 skola tu . tak ckup ngn kolam ikan kt bengkel SPN . jelez gilaaa =.='


ouh ini kerja photographer . aku taktwu nape dy buat gmbar jadi cmtu . tp smart lah . congratz mira ^_^


ops . muke penat suda . blk mmg aku mandi n tdo . HAHA . 


okayy tu je mampo aku cerita . kemalasan tak hbs ag sbnrnye :D HAHA . takecare tata~ jmpe dlm next entry :D
daa~





0 comment... add one now