TAWARAN MENJADI ADMIN THE FACEBLOG CONTEST CORNER

heyy assalamualaikum n very good morning to all bloggers :D
hari nie hari jumaat 29 april 2011 ^_^
hehe.
aku nak cte sket nie :)

pukul 7.30 tadi aku bkak facebook nieh , nmpk pulak status faceblog . tgk title faceblog tu ' tawaran mnjadi admin the faceblog contest corner '
whoa . hati aku berbunga-bunga :D
muka dah senyum2 en . takpe la . pagi2 mmg kne senyum kan , baru awet muda :D ape lagi , nak try la kan . cbe naseb . berkat hari jumaat ;)
hhehe

okayyy . 
kenapa aku nak jadi admin faceblog contest corner ?
hmm , okayy laa . 
1 . aku nie jenis yang friendly n talkative. ngn sape2 pon aku tak ksh . yang tak knl ke , yang knl mmg la kan aku layan . sape yang knl aku tu twu la aku nie jenis yang cmne :D
2 . aku nieh tak pena jadi admin faceblog lagi . so , aku nak try la . mne twu rezeki aku dpt . Alhmdulillah ^_^ hehe . 
3 . aku suka kan cabaran , so , kalaiu aku jadi admin , boleh la aku terror lagi dalam selok belok faceblog nie ^_^ hee . 
4 . aku nak ramai  kawan ! yeah aku suka kalau kwn aku blmbak - lambak . baru hidup btambah happy . lagi2 kalau dpt jmpe blogger2 nieh .  btol kan kan kan? ;) sep sket* hehe . 
5 . aku nak jadi sgt2 admin faceblog contest corner ^_^

tu je la reason2 nye :D 
hehe . 

nieh link blog aku :



nie email aku :


fatinarchuleta@gmail.com



ouh banner faceblog contest corner :D 


kreatif sungguh kan sape yang create banner nie . lawa gilaaa ;) dah la colourful . aku mmg ske colourful2 nieh :D hehe . sume colour kt atas tu colour favourite aku :') terharu ! hehe.

jom singgah page baru the faceblogcontest corner nieh :



sekian terima kasih ;)
 jumpa dalam next entry okeh . 
salam sayang dari fatin ^_^
takecare~

0 comment... add one now