Maharaja Lawak :D



time aku tulis blog nie , aku tga tgk cte Maharaja Lawak . naah , mmg best . mmg gelak sakan la kan . haha .  penonton setia kt dlm rumah aku nie adek aku la . ape laaa semangat gilaa tgk . aku tgk tak lawak pon =.= haha . sesuai jadi juri aku nie . kan kan kan?
ngeh2 . haha . 30mins yg pertama , kumpulan jambu n Man buat persembahan . mmg lawak laa . tak tahan dy gelak la . haha . cam nak kne lempang ngn aku jea :P haha ! sorry dude. mama aku skali join mmg pecah la rumah tu . haha . skali ngn aku ag :P

ouh haha sebenarnye aku nak ckp , aku tak saba nak hang out esok . yelaaa 1 hari nie aku dok uma tak buat pape =.= kesian kan . nak keluar ngn mmbe yg sporting tp jauh la pulak . kt selayang sorg , kt ipoh sorg , kt penang sorg . haih . tnggu je laaa . n keje aku harinie online je laaa :D best kan . haha . 

ouh ya , esok kne jadi wakil parents aku g PROGRAM IBUBAPA GEMILANG , ANAK CEMERLANG . mak aiii . kne pegi . jantung aku mcm kene panah petir . yelaaa baru 18 kot . haha . confirm rmai yg tnye result aku nnt . hoho . time aku nak enjoy la ade je halangan . so , g mines tu lmbt la sket . takpe la . asalkan dpt pegi :D hehe . 
hmm , yg follow aku nisa , najwa n nazmi . twu la aku drive . menumpang kesenangan aku tp takpe . dorg kwn aku n aku kan baek hati . tataw la nape laki tak pena hargai cinta yg aku bg kt dorg. takpe la . ade la rezeki nnt tu ^_^ Allah suka orang yg penyabar kan (:

ape lagi aku nak cte neh ? ouh ya , next entry aku nak cte psl sorg bdk nie . name dy maddi jane . (:

okayy . jmpe next entry yeah . takecare all (:


0 comment... add one now