kenapa fatin FUENTEBELLA? ^_^

morning guys ^_^

okayy , dalam entry kali nie , aku nak cerita sket nie . asal ade orang add aku , tak kire la kt fb o tagged , dorg mesti tanye , fuentebella ? ape tu ? name ke?
naa , dlm entry nie aku nak gtaw la . hehe . pasnie takya tnye dah eh ? ^_^

ade la 1 hari nie , aku bkak tb . then ternmpk iklan cerita stairway to heaven . mcm best . pastu aku tgk laaa . tv3 kul 3.30 . naa , best lah . hero dy handsome . haha . then tgk la smpai habis tapi malangnye episode last dy aku tak sempat tgk . haha . kesian aku . time tu dah nak dkt SPM kot . aku study group . haha . blaja pnye pasal takpe (: okayy cmnie . dlm cte tu , name dy cholo . mase mule2 tu aku ingt cholo jela . then ade 1 event tu , ade org tu sebut name penoh dy , cholo FUENTEBELLA . naa , teros aku ske name FUENTEBELLA . eheh . memandangkan name aku Fatin , dpn ade huruf F , so aku pon tuka la name facebook aku dari fatin shahidan to fatin fuentebella . skali tgk smart jgk ah . haha . ramai yg ske odd . :') terharu . ingt nak tuka blk letak fatin shahidan , tp sume org dah knl name aku ngn name fatin fuentebella , so aku akan kekalkn ^_^

okayy , siape cholo fuentebella nieh ? meh cni aku letak gambar dy jap . 




naa , handsome kan kan kan ? haha

okayy name sbnr dy agak kelakar bg aku . eheh . name dy dingdong dantes . naah , nie link facebook dy . like la ----> http://www.facebook.com/pages/Dingdong-Dantes/303593465328 . eheh . like2 la dy eh . kan handsome tu .  haa , cerita dy sekarang yg aku tga tgk is Marimar . sumpah best gilee cte nie . dy setia gle ngn wife dy walaupon dah terpisah lame gle . marimar nie name wife dy tapi dy dah nak g luar negare . dorg terpisah coz laki dy ade keje nak kne buat . tak sempat nak kejar . naseb la . sape nak tgk , tgk la . cam dah nak hbs je cte tu . haha . nieh nak tnjuk heroin cte tu , marimar . 






cantek kan kan kan ? jeles nieh ^_^

okayy la . name dlm cte tu marimar . name btol dy is marian rivera . both from filipina . hmm . nie link fanpage dy ----> http://www.facebook.com/MarianRiveraFanPage?ref=ts&sk=wall . ehehe~

okayyy tapi aku lg suke tgk dorg bgambar same2 . jap eh . 




naah , sweet kan dorg ? :')
aku taktwu la . tapi asal dy laki nie , pompuan nie mst ade . tataw la cpl ke tak , macam si kamal adli ngn intan ladyana tu la :D hehe . ade je dorg2 tu kalau buat filem pape . bagai pinang dibelah dua :D 

tahniah ye dah jmpe mr right masing2 . aku je tak jmpe2 ag . hee . takpe fatin . saba je laa . ALLAH suke org yg sabar nieh ^_^ mybe aku tak mature lagi utk twu psl perchentaan nie tp takpe . aku akan tngu smpai satu mase nnt (: sabar itu separuh daripada iman ^_^

okayy dah la tu kot . jmpe dlm next entry yeah (: 

daa~
takecare semua . 

mood - mandi jap :D haha !


1 comment... add one now

Azam Lambert Azam Lambert 08 April, 2011
cholo.....
dye mmg kacak la... nice one...