kehangatan justin bieber dtg malaysia :D

okayyy
entry kali nie aku nak cte sket2 pasal justin bieber . hmmm . bln nieh kecoh sket , eh bkn sket , kecoh banyak pasal dy nie kan (: 


semalam 21 april 2011 , sume belieber fans ramai2 berkumpul di Stadium Merdeka utk menyaksikan konsert dy buat julung2 kali pertame kt Malaysia . huh ! SESUNGGUHNYE AKU SANGAT JEALOUS  TAK DAPAT PERGI KONSERT DY NIEH =.=  
walaupon aku nie takde la TERGILA GILAKAN kn dy cam orang len , teringin gak la kan tgk konsert , face to face , ape yang dy nieh ade yg boleh buat orang tergila gilakan dy . ops ! aku setia ngn david archuleta okayy :D HAHA . 


radio2 pulak buat cam contest utk dpt ticket dy nie . yelaa . mahal kan biasenye harge2 tiket orang luar buat performance kt sini . contest tu senang je weh . sambung nyanyi lagu justin bieber ble dorg stop kan . alah , aku pon boleh kan . HAHA gampang je . ade jgk yang taktwu tu . nmpk sgt tak minat tp nak pegi =.=


okayy.aku rase strt awal bln nieh kot kecoh2 pasal dy nie nak dtg malaysia . kt radio bkn men blambak ag lagu2 dy . ouh yeah , aku pon dah jadi bieber fans nieh ha . HAHA . yelaaa . hari2 dengar lagu dy . weyy , best kot ... aku twu la dy mude dari aku kan . tp tak salah kan ? aku pelik asal ramai yang tak ske ngn dy nieh . biase je . siap buat page utk kutok2 dy nieh . vome on la . kolot gilaaa lorang fikiran korang . biase laaa . standard negare luar , suara ade , duet ade , naaaa , teros boleh jadi penyanyi . negare luar , come on la . buat ape nak benci dy . takde faedah pon . buat tambah dose je . dy tak kacau hidup korang pon kan =.= haih . bagi aku dy okayy . lagu2 dy pon terbaek kot . majoriti lagu dy aku hafal kot . semalam aku dga hitz.fm , ptg tak salah . naaa , sume lagu dy babe . mne de lagu len . pnye kehangatan tu terase gilaaa sampai aku pon dga lagu dy jgk walaupon kt phone . PRAY , U SMILE , SOMEBODY TO LOVE , NEVER SAY NEVER . byk la lagi . lagu dy yg aku ske , never saya never la . bagi inspirasi gitu :D HAHA serious cool gle dy nyanyi ngn jaden smith . 


naaa , nie satu hal lagi . macam2 reaksi aku dengar from kawan2 aku , ade yang happy gilaaa dpt pegi , ade yang sdey ah tak pegi parents tak bagi . haish . mcm2 bdk2 nieh . HAHA . naseb la , aku bkn peminat fanatik dy . kenape aku tak minat sgt dy nieh? salah satu sbb nye , dy lagi mude daripada aku ..errrr . tak minat :D HAHA kantoi suda . okayy cukup2 :D lagipon dy nie dah ramai peminat kan so kalau aku tak minat pon takde effect sgt la . ngee~


okayy nak twu justin bieber nie yg mne ? nieh ade gambar dy , saje je letak walaupon aku twu sume dah twu :D HAHA . bg aku dy nie boleh la tahan . handsome lagi david archuleta aku :D teeeeetttt~









well , dy dtg sini pon ngn girlfriend dy ouh . tu yang aku dga la . bkn maen lagi naaa . HAHA . pnye sayang sampai bawak dtg Malaysia . jauh tu date . girlfriend dy nieh selena gomez . okayy pasal selena gomez nieh aku suka gilaaa lagu dy WHO SAYS . sape yang rase kurang yakin ngn diri sendiri tu , aku rase lagu tu menolong la ^_^ hehe . blog aku nie lagu girlfriend dy la , who says (:


 gambar selena gomez ? ahaa jap2  aku upload sekali ngn boyfriend dy sekali :D





pasangan serasi ? em , korang agak ? aku no comment lah :D
kang tak pasal2 kne kutok pulak . HAHA


pape pon justin bieber , goodluck lah world tour kamu tu:D



SELAMAT HARI BUMI ^_^


0 comment... add one now