ice skating ^_^


Assalamualaikum n good morning blogger ^_^
nieh nak cte sket la . tak byk laa . heee . 

pengalaman ber ice skating for the first time for me was really2 GREAT ! HAHA . okayy lps gerak je from sekolah , konvoi kereta ngn dorg . 3 gurls and 3 boys . naa .  aku mne la reti en g sane . mentah ag . HAHA . yelaa . dok umaa je twu en . HAHA . okayy smpai sunwayy kul 11.50 cmtu . g parking sume then masok la buliding dy . act , dah pegi dah ahad haritu , tapi peg ag smlm . smlm penat sgt , so tak dpt nak cte . pagi nie bru free sket . then g sane byr utk masok kt sane . then amek kasut ice skating tu la . ape tah name dy . HAHA . okayy sumpah licin . pkai kasut kt tempat kesat takpe la . boleh diri ag . tapi ble dah kne ice tuuu . makk aii . sumpah licin . first try , jalan2 pegang kt tepi tu . HAHA . jalan slow2 nak biasekan diri . haidhar mmg dah pndai lah . tak ya cte la . LOL~ bkn aku sorg je keyh , alyn megat halim pon cmtu eh . merangkak rangkak ag . HAHA . kelakar lah . yg nisa nieh , try sekerat jalan je . HAHA . kan dah membazir duet . adoi . kesian lah . smpai jth2 n police ice dtg tlg dy . HAHA . mule2 ingt nak ajar dy . rupenye anta kt tempat rehat . padan lah , dah jth rupenye . HAHA . nisa muke dah nak nages dah . HAHA . lawak la . tak suke buat bnde baru . ngeng . okayy men stop men stop . penat ah kaki nak tahan licin tuh . naaa , ble jalan2 ngn halim elok lah aku ngn dy sekali terjatuh . yerlaaa . bajet dah reti men kan , tak pegang kt tepi tu . HAHA . mmg terbaek lahh jatuh serentak n now kaki aku dah saket gilaaaa . HAHA . okayy lps dah men 3 jam tu ktorg stop n makan laaa . lapa kot . ngee . then blk la . blk 2 tuka baju baring jap laa . penat oiii . HAHA . then mlm tu online la . ape ag en . ad meeting . mwahahaha . kul 10 aku off , masok blik minom air teros tdo . HAHA . 

ouh yaaa , yang aku mohon kt maktab perguruan tu  , nak buat semakan temuduga dah boleh tapi aku try tadi takley pon . hmmm . kul 11 kot mcm result spm . hehe . naa , cuak nieh . cegu sharila tak ckp pape pon . adeh . cmne nieh ? hope dpt laa . coz aku nak jadi cegu sgt2 . best laa . mendidik anak bngse ^_^ cegu BI laaa . tp cegu math pon okayy jgk en :D ngee~

HAHA sumpah pagi nieh sejuk gle . mate berat gile td mase nak bgn . kipas tak bkak . mm terbaek lah kan . HAHA . pagi2 dah kne anta adek . patu takley tdo . online la . wall-ing ngn ruff , ape tah name dy . HAHA .

mood - miss AA :(
ice skating ^_^

0 comment... add one now