first time nieh :D

okayy aku twu cte nieh lame dah . razin gtw . tak salah mse ktorg aktif men bdmnton . mule2 dy gtw , terkejut gak . tp okayyy wht . learn new experience . aku ske bnde2 baru nieh . hehe . 

okayy , ape yg first time nieh ? hmm . first time laaa aku jadi fasilitator utk camping BSMM . pringkt daerah wooo . jgn terkejut . ade lapan buah skola ag . termasuk skola rendah kot . adek aku dpt borang tu tapi mama tak bagi . kesian . HAHA . sooooo , kul 4.30 nnt aku kne dah peg skola ngn bwk beg . walaupon dkt je ngn uma aku , aku nak tdo kt sane . baru ade feel kan . HAHAH . aku rase sume fesi tdo sane kot . okayy la kemudahan sume ckup :D ngee~ TAPIIII alku tak packing baju ag laaa . HAHA . padan muke kau . sape suro tak siap awal2 . yelaaa cmne nak pack kalau kemalasan dah menguasai diri ? huh ! ce cite ce cite ? mwahaha . okayy lagi 7 jam sblm aku meninggalkan keluarga terchenta , facebook , blog and tagged tersayang :') hehe~ handphone takle tnggal laa . nak msg ngn yg tersayang :D hehe . saya rindu awak . ngee~

okayyy gtg wehh . nak mandi . nak pack baju and ade la keje ag nak buat nieh HAHA . okayyyy . 

bfday AA ahad nie , awak nak ape eh ? :D ngee~

okayy takecare semua ^_^
first time nieh :D

0 comment... add one now