awesome voice ^_^





naah , sementare loading tu , aku nak cte psl dy nie . sape dy nie en ? name dy maddi jane . bagi aku dy nie comel ^_^ tapi aku tataw umo du memandangkan baru harinie aku knl dy . aku knl dy pon from post kwn aku . haa , aku try la dga . unik gilaaa suare dy . time aku tulis nie pon , aku tga dga lagu dy . haih . mne 1 la , tgk tb la , dga lagu la , reply IM org la , nyanyi la . sume bercampur menjadi satu . korang boleh buat ke ? takley en . aku je . haha . ops ! jgn lbey2 :P okayy , lagu yg kt atas tu lagu price tag by jessie J . naah , sekali je aku dga suare dy , teros jth cinta babe . fuhh . sumpah jelez gilaaa . lagu dy yg len dy nyanyi lagu mine taylor sift , impossible shontelle , just the way you are bruno mars , jar of hearts christina perry . ouh aku dah dga sume . mmg terbaekk la :D bangga gilaa . tgk muka mcm muda from aku . suare dy len dari len kot . dy nie ade fb . jum ah like page du . nie link dy - http://www.facebook.com/maddijanemusic , ramai yg suke suare dy nie . cam aku la . seyes jelez gilaaa :D em tu je laa . kalau rajen , dga laa (:

k laaa . tu je aku nak share ngn korg ^_^ jemput dengar lah . berharap doe dy dpt jadi penyanyi cam selena gomez (: okayy .

gtg~ sambung tgk maharaja lawak n texting with my bie ^_^

takecare semua . goodnight (:

0 comment... add one now