APRIL

ouh ya , 
aku taktwu nape bln april nie aku rase mls gle nak tulis blog . bape kerat je en aku tulis doe . aku dlm mood nak canggihkan blog aku . slow2 la . aku nie bute IT walaupon tak bute sgt la . HAHA . okayy , today 8 april . esok ade thank you party kt skola aku . party nieh khas utk AAG . naa , cbe teke amende AAG tu ? aku bg seposen . HAHA . selepas beberapa minit kemudian... takde sape jwb ? nie laaa . Anak Anak Guru . HAHA . mase mule2 dga lawak jgk la . HAHA . ktorg batch pertame la buat bnde2 alah nie , okayy wht . aku tak ksh . ouh pagi nie aku tak online sbb sebok kt skola nak uruskan party nie laa . penat odd . ouh sume anak cegu sume dah sepakat pkai baju wane hitam esok . naa . smart jgk la . HAHA .


ouh ya . 11 april ? ade ape eh ? ouh semakan temuduga utk jadi ckgu . mwahaha . aku apply doe . mndpt galakn yang hangat from family besar aku . HAHA . kalau aku dpt cne eh ? haha . temuduga kot . ape dorg nak ckp , kne pkai baju ape sume ? ergh . tension pulak . naek  stage nyanyi dpn org berani pulak . yelaaa weh . first time kot kne temuduga . eh eh chilleks la . kau blm tentu dpt la fatin . haah la kan kan kan . haha . 


okayy . aku kemalasan gile ari nie . nak pkai bj utk esok ag . satu keje nak pilih . mmg kne mgadap la almari tuh . err . tak kisah la en . HHAHA . 


okayy , gtg~ 
penat ah.


mood - bertapa sorg2 kt rumah mmg best kan . HAHA



APRIL

0 comment... add one now