weirdoo

eh nie aku nak kongsi something la 1 bnde yang aku tak ske la tapi orang selalu buat . tak kire lah kt myspace ke , facebook ke , tagged ke , YM ke o kt mane2 la .  okayy ble je dpt request nak jadi kwn kte , apprve la tapi ade jgk yg tak apprve . haha . then , mst dpt msg pnye , thanks for apprve . naah , ayat biase . bosan dah dga . then , aku reply la 'okayy' . patu dpt msg ag , 1 SENTENCE yang paling aku TAK suka 'ley knl tak wak?' , 'ley kenalan tak?' , 'boleh kenal ngn fatin tak?' , n sewaktu dgn nye la , i HATE tht sentence okayyyy . geli la dga . muak . duh ! mmg sape yg hantar msj ke IM cmtu , mmg aku tak layan tak reply . naseb la korang =.=


nie lagi satu hal , yang ble nak strt borak tu , orang strt ngn HYE ke , HEYY ke , ASSALAM ke , ASSALAMUALAIKUM ke , nie tak , 1 huruf je weyy ,  'i' , kadang2 tu , 'iiiiii' , duh saket ati gle dpt IM ke msg cmtu . LOL~


korang nie tak reti anta gne bahase elok2 ke? twu la nak shortform , tp aku tak ske la . sorry , aku takley trime . 


lagi 1 , aku tak ske someone tu msj kt phone aku , dah hbs ayat tu , tak letak fullstop . mmg aku bce je teros takde mood nak reply . tgk cam nak taknak je msj en . so , aku pon reply lebih kurang je . mls ahh . saket mate twu . 




maaf andai ada yang terasa , aku nie sorang yg sgt teliti , cerewet? tak sgt lah . haha . juz nak bagi peringatan kt korang . tu je . ^_^


okayy gtg~
takecare ^_^



weirdoo

0 comment... add one now